Kuolaimeton suitsi WH Sensation Bitless

89.95

Kuolaimeton suitsi on hyvä vaihtoehto nivelsuitsien rinnalle

Kuolaimeton suitsi on hyvää vaihtelua

Suitsia käytetään esimerkiksi hevosille jotka ovat herkkiä päästään, hammas/suuongelmissa tai vaihteluna vaikkapa “keventelypäivänä”. Tällainen malli voi olla hyvää vaihtelua myös ns. kovasuisille hevosille.

Sensation Bitless -suitset (ja muutkin kuolaimettomat vaihtoehdot) ovat kivat osaavammalla ratsastajalla joka ratsastaa koulutettua hevostaan hyvin paljon istunnalla.

Waldhausenin Sensation Bitless -suitsissa on hyvin muotoiltu turparemmi mikä jättää suupielet sekä poskiluun vapaaksi paineesta. Samoin suitsien niskahihna jättää korville tilaa.

Mitoitus on normaalia eli full vastaa tässä ns. normaalia full-kokoa. Kovin isopäisille (leveille) hevosille malli ei oikein mahdu.

Sirot pienet hevoset ja isot ponit käyttävät näissä yleensä cob-kokoa. Poni-koko on pikkuponeille sopiva.

Toimitusaika nyt on noin 8-9 päivää

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Kuolaimeton suitsi on pehmeää ja kulutuskestävää nahkaa. Suitsi pysyy hyvänä kun muistat putsata ne nestemäisellä saippualla (esim. Leovet) ja rasvata aina aika-ajoin.

Tällainen kuolaimeton suitsi on hyvä vaihtoehto kun haluat vaihtelua hevoselle ja itsellesi. Näiden kanssahan istunnalla ratsastaminen korostuu entisestään. Ja toisinaan tällaiset suitset ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi päästään herkille hevosille. Toki se syy herkkyyteen kannattaa myös selvittää, onko kyse vaikkapa kipeistä hampaista.

Näiden suitsien malli on tehty niin, että hihnat asettuvat päähän siten, että ne painavat mahdollisimman vähän hermoja ja kuonoa. Turparemmin hihnat on suunniteltu niin, että painavat mahdollisimman vähän hevosen suuta hampaita vasten.

 

 

Lisätiedot

koko

,