Yleissatula Wintec Lite D´Lux

925.00

Yleissatula Wintec Lite D´lux on todella kevyt ja hyvin istuva satula.

Yleissatula Wintec D´Lux malli

Tässä yleissatulassa on syvähkö istuin. Sen ansiosta satulassa on tukeva fiilis istua ja sitä tähän malliin haluttiinkin. Yleissatulan tehtävä on auttaa ratsastajat istumaan vähän vakaammin paikoillaan ja mahdollistaa siten vakaampi fiilis hevosen selkään päin. Tässä on onnistuttu ja varsinkin ratsastuskouluista kuuluu hyvää palautetta, että hevoset ja oppilaat ovat tyytyväisiä satulaan

Yleissatula Wintec D`Lux materiaali on helppohoitoista

Satulan ja polvityynyjen Equi suede keinomokka -materiaali on helppo pitää puhtaana. Pöly ja kura lähtevät kostealla sienellä pyyhkimällä. Pinttyneempi lika lähtee suihkutettavalla Wintec -puhdistusaineella (15,90 500ml pullo).

Lite -satulan selkää vasten oleva pehmeä memoryfoamimainen materiaali kerää irtokarvaa mutta ne lähtevät imuroimalla ja harjaamalla irti. Ja pöly sekä kurahan lähtee kankaasta ihan kostealla sienellä pyyhkimällä. Toki tämän satulan voi myös pestä suihkussa jos tilanne sitä vaatii. Materiaali on siten ihanteellista ratsastukouluille sekä harrastajille jotka ratsastavat ulkona säässä kuin säässä. Sateessa kastuneesta pinnasta voi vetää enimmät vedet pois esimerkiksi kumisella hikiviilalla tai ikkunalastalla. Kuivumista pystyy auttamaan sen jälkeen imemällä kosteutta pois puhtaalla pyyhkeellä. Sitten satula jätetään kuivumaan hyvin ilmastoituun paikkaan.

Wintec Lite D´Lux satulan muokkaaminen

Vesipestävät vastinhihnat voi kiinnittää neljään eri kohtaan joten satulan istuvuutta selkään päin voi parantaa mm. siten. Lisäksi yleissatulan istuvuutta muokataan myös kaarta vaihtamalla sekä toppauspaloja lisäämällä/poistamalla.

Lite D´Lux -yleissatulassa on Cair-panelit vaimentamassa iskuja. Hevosta vasten olevat panelit ovat pehmeät ja muotoutuvat paineesta. Selkää vasten oleva pintamateriaali on mukavan pehmeän tuntuista ja kuivuu nopeasti.

Tähän malliin voi halutessaan vaihtaa nahkaiset vastinhihnat. Satulassa on yhdet polvituet ja niitä voi toki hankkia erikokoisia oman mieltymyksen mukaan.

Wintec Lite D´Lux on ihanan kevyt sillä satula painaa noin 4-5kg (paino riippuu koosta).

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Yleissatula Wintec Lite D`Lux on hyvä malli kun haluat harrastaa kaikkea samalla satulalla. Tämä malli on kiva maastoillessa, hypätessä ja siirrettävien polvitukien ansiosta sillä ratsastaa kouluakin.

Materiaali on mukavan tuntuista ja sopivasti grippaavaa joten pysyt kyydissä reippaammissakin loikissa.

Varsin fiksu vaihtoehto silloinkin kun tiedät, että poni/hevonen muuttuu paljon ja satulan täytyy muuttua sen mukana.

Tätä satulaa saa sekä lyhyillä, että pitkillä vastinhihnoilla.

 

Lisätiedot

koko

, , , ,