Koulusatula Bates Dressage

2,250.00

Bates Dressage koulusatula on kulutuskestävää nahkaa oleva tekninen satula mitä voidaan muokata hevoselle ja ratsastajalle sopivaksi.

Bates Dressage koulusatulaa on helppo muokata

Dressage koulusatulan istuin on loivahko jotta ratsastaja voi “hakea” mieleistä asentoa. Istuimen syvimpään kohtaan asettuu helposti. Siinä voi kuitenkin hieman hakea fiilistä missä asennossa lantio on ja miettiä niitä “takataskuja satulaan päin”.

Jalustinhihnan koukut ovat siirrettävissä joten istuntaan ja alapohkeen paikkaan voidaan vaikuttaa myös tällä tavoin. Ratsastajan jalathan tulisi mahtua satulaan niin, ettei esimerkiksi polvituki rajoita jalan mahtumista. Kun jalustinhihnankoukkua voidaan säätää edemmäksi tai taemmaksi saadaan se asetettua ratsastajan jalanpituuden tarvitsemaan kohtaan. Jalustinhihnankoukun lisäksi myös polvitukien paikkaa voidaan muuttaa jalan pituuden mukaan. Satulaan saa lisäosina erikokoisia polvitukia ja tuet voi toki jättää pois jos kokee ettei niitä halua käyttää.

Bates Dressage koulusatula on topattavissa

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle.

Koulusatulan leveyden muuttaminen

Satulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista. Siiven alla on Y-vastinhihna mitä säätämällä satulan takaosan istuvuutta voidaan muuttaa.

Dressage Cair on hyvä koulusatula niin yleiskäyttöön kuin treenimielessä ratsastamiseen ja kilpailemiseenkin. Tätä satulaa saa myös Pony-vaihtoehtona pienille kouluponeille ja wide-rungolla erikoisleveää satulaa vaativille hevosille.

Tämän satulamallin saa myös Dressage + vaihtoehtona mikä on erikoispehmeällä kaksinkertaisella nahalla. Jos haluat vielä nahkeamman ja grippaavamman nahan, valitset silloin satulan Luxe-nahkaisena.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bates Dressage koulusatula on monipuolinen malli mikä soveltuu hyvin nuorille hevosille. Satulan muokkausominaisuuksien ansiosta sitä ei tarvitse vaihtaa kun hevonen kasvun ja treenaamisen seurauksena muotoutuu lihaksistoltaan.

Samoin satula on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi ratsuttajille jotka haluavat ratsastaa omalla satulalla asiakashevosia.

Satulaa ostetaan myös ratsastuskouluihin sillä muokkausominaisuuksien ansiosta satulan voi tarvittaessa siirtää hevoselta toiselle.

Ja toki minulla on asiakkaita jotka ovat tykästyneet satulaan niin, että ovat pitäneet sen hevosen vaihdon yhteydessä ja tuttu satula on muokattu uudelle hevoselle.

Lisätiedot

koko

, , ,