Estesatula Bates Caprilli Close Contact Luxe

2,595.00

Estesatula Bates Caprilli sopii useimmiten ns. normaaliin selkään

Bates Caprilli Close Contact Luxe

Bates Caprilli Close Contact estesatula on tykätty klassikko missä on nyt saatavana myös vasikannahkainen Luxe -versio.

Caprilli on istuva malli aika monille ns. normiselkäisille hevosille. Tässä mallissa on irroitettavat polvi-ja pohjetuet mikä on hyvä juttu. Tukia siirtämällä saadaan satula säädettyä niin, että se on ratsastajan istuntaa mahdollisimman hyvin auttava.

Toki istumisfiilikseen vaikuttaa osaltaan tämän satulan pehmeä ja grippaava Luxe-nahka.

Caprilli Close Contact + estesatulassa on muotoiltu jalustinhihnankoukku, jotta jalustinhihna tai sen solki ei voi painaa jalkaan hypätessäsi. Jalustinhihna asettuu hyvin sille muotoiltuun kohtaan satulan siivessä joten hihna on lähes huomaamaton.

Bates Caprilli estesatula muokataan hevosen selkään kaarilla ja toppauspaloilla

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja eri kohtiin jotta satulan balanssi muuttuu. Nämä toppauspalat eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja sinulle.

Estesatulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista. Satulassa on vakiona musta kaari mikä on ns. normaali leveys. Satulaan löytyy kaksi kapeampaa ja kolme leveämpää vaihtokaarta.

Luxe -nahkainen Bates Caprilli Close Contact -estesatula painaa noin 6,5 kiloa.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bates Caprilli estesatula hyvä satulamalli suorahkorunkoiselle hevoselle. Hyvän muokattavuuden ansiosta Caprilli -satulaa saa muokattua sitä mukaa kun hevosen lihaksisto kehittyy.

Tässä mallissa on grippaava Luxe nahka mikä tuntuu pehmeälle.

Siipi on eteenpäin leikattu ja siihen on muotoiltu “ura” jalustinhihnalle. Näin jalustinhihna ei tunnu jalkaa vasten. Tässä estesatulassa on siirrettävät polvi- ja pohjetuet.

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , ,

Värivaihtoehto