Hybridi ratsastustakki Ariat Fusion

119.50

Hybriditakki Ariat Fusion on ihanan tuntuinen

Mikä Ariat Fusion hybriditakissa on se “juttu”?

Ariat Fusion ratsastustakki on tehty kevyesti topatusta polyesterikankaasta mikä suojaa kehoa edestä ja takaa. Takin sivupanelit ja hihat ovat joustavaa kangasta. Sisäpuolella on osittain kosteutta siirtävää, pehmeää fleecemaista materiaalia.

Malli on hyvin istuva ja on ollut kiva huomata, että takki istuu myös harteikkaille ratsastajille joilla on hartioita ja habaa (aika monella meillä on).

Sun dried tomato -väri on nyt uusinta uutta kevät/kesä-mallistossa ja onhan se aivan ihana!!

Millaista mitoitusta Ariat -ratsastustakki on?

Fusion on tuttua Ariat-mitoitusta eli ainakin minä valitsen tästä saman koon mitä muistakin heidän takeista. Yläosat ovat yleensä 38 -numerokokoa ja tästä menee S-koko. Joustavat panelit ja hihat auttavat paljon sillä tuo toppausosahan ei jousta. Vaikka takki on hyvin istuva niin joustojen ansiosta alle mahtuu tarvittaessa vähän lämmikettä. Löydät mitat taulukosta mikä on kuvien joukossa.

Konepesu 30 asteessa muiden urheiluvaatteiden kanssa.

Pese takki kirjopesuaineella mutta älä käytä huuhteluainetta.

Myymälän takit lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ariat Fusion ratsastustakki on hyvin istuva ja tosi kevyen tuntuinen malli. Kevyt “toppaus” lämmittää hieman mutta varsinaisesti se suojaa viimalta ja kylmältä. Hybriditakin hihat ovat ohuempaa, todella hyvin joustavaa materiaalia joten tämä takki päällä on esimerkiksi hyppääminen todella helppoa.

Ariat takeissa on ns. normaali mitoitus. Minä käytän yleensä S/38-kokoisia yläosia ja tässä takissa menee helposti S-koko. Kaulus suojaa hyvin mutta ei kurista; se riittää muuten just leukaan. Hartiat ovat istuvat ja ryhdikkäät mutta hihat joustavat joten ei tule sellainen olo, että takki kinnaisi. Vyötärö on istuva ohuen paidan kanssa ja tarvittaessa alle saa jotain lisälämmikettä sillä sivujen joustava kangas antaa just sopivasti periksi. Lantiokohta tuntuu kans just “napakalle” mutta siinäkin saa helpotusta kun avaa satulaan mennessä vähän vetoketjua.

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

, ,