Toppaloimi on Viikon tarjoustuote

Toppaloimi talven pakkaskeleille on looginen tarjoustuote alkavalle viikolle. Koko maassa on jo ollut talvista fiilistä vaikka tätä kirjoittaessa itä-Suomessa onkin leppeä +3 ja sataa vettä. Toisaalta samaan aikaa pohjoisessa on jo paukkunut -20 pakkaset! Mutta takaisin pääasiaan eli heppojen talvinuttuihin. Miksi toppaloimi?

Toppaloimi on yksi niitä perusvarusteita minkä hevosen omistaja hankkii. Loimen mallilla ja materiaaleilla on merkitystä sillä hevonen pitää sitä päällään tuntisotalla -ja sen hevosen pitäisi mahdollisuuksien mukaan myös juosta ja piehtaroida se loimi päällään. Uloshan mennään nauttimaan raittiista ilmasta ja liikkumaan!

Rain Buster -toppaloimi on varsin hyvän mallinen ja sen materiaalit on huomattu vuosien mittaan kestäviksi. Ruutukuosien väriyhdistelmät ovat kivoja joten niitä jaksaa katsella -sillä yleensähän nämä loimet kestävät useamman talven 🙂

Rain Busterilla on aina hyvät värit mutta jostain syystä varsinkin musta/sini/oranssi-ruutukuosi on minusta tosi onnistunut! Se on kyllä ollut myös niin onnistunut, että pienimmät koot ovat jo menneet. Hyviä heppakokoja 145-165cm on saatavilla ja niitä toimitan rivakasti Matkahuollon kautta. On sitten talvitakki millä heppakaverille ei tule kylmä!

Loimien tarjoushinnat ovat voimassa verkkokaupassa 17.11- 23.11.