Miltä ne jodhpurit tuntuvat?

Kun elämä yhä enenevissä määrin siirtyy verkkoon niin on entistäkin tärkeämpää miten tuotteita kuvailee. Nythän tilanne on se että sinä lukijani ja mahdollinen asiakkaani et tule myymälään vaan klikkaat itsesi verkkokauppaan. Jotta tuotteen valitseminen osuisi heti oikeaan, on minun mietittävä tuotekuvaukset mahdollisimman hyviksi.

Ja tuotteiden sovittaminen ja testaaminen on se mistä prosessi alkaa. Olin messuilla syyskuussa ja hiplasin siellä erilaisia syksyjodhpureita. Ajatuksena oli, että kengät soveltuisivat ratsastuksen lisäksi muuhunkin talleiluun ja vapaa-ajan ulkoiluun…tai eihän näitä minun tavaroita pakko ole muualla käyttää, mutta itse teen niin ja sitä ajatusta tuputan sitten asiakkaillenikin. Mutta kenkiin; yksi mieleenjäävistä malleista oli ACavallon Piuma -jodhpur. Se on mielettömän kevyt ja vedenpitävä kenkä mikä nimensä mukaisesti on ihan uskomattoman kevyt ja mukavan tuntuinen. Thermoplastinen materiaali on samaa kuin Piuma-romaanissa eli kengätkään eivät tunnu painavan mitään ja taipuvat hyvin. Piumat (sekä kengät, että romaani) ovat helposti puhdistettavissa sillä pelkkä vesipesu riittää.

ACavallo Piuma – jodhpur on myös mustana niinkuin Piuma -romaanikin.

Ja sitten päästäänkin siihen tuotekuvaukseen esimerkiksi koosta ja mallista. ONNEKSI kokeilin näitä sillä olisihan se pitänyt heti tajuta, että italialainen merkki -minkä kengät muuten myös tehdään Italiassa- on varmasti naftia.

Ja niin todella on, sillä esimerkiksi minä käytän yleensä 39 kokoisia kenkiä eikä tässä ollut mitään toivetta käyttää samaa kokoa. Jodhpurit on oltava yhtä kokoa isommat. Yllättävää kyllä minun leveälestiseen jalkaan kengät istuivat leveydestä (tai sitten niiden materaali joustaa todella hyvin) ja nyt kokoa suurempana ne istuivat myös pituudesta.

Ja tällä hetkellä jodhpurit saa myös tällaisena sinisenä sävynä!

Pyrin jatkossa kirjoittamaan tuotekuvaukset vieläkin paremmin jotta osut valinnan suhteen kerralla oikeaan. Tarkoitushan on, että pääset nopeasti käyttäämään uutta hankintaa.

Jos on tarvetta kevyelle, mukavan joustavalle jodhpurille millä voi huoletta loiskutella kurassa ja loskassa niin tätä mallia voin lämpimästi suositella!

Kengät löytyvät verkkokaupasta ja niitä on vaihtelevasti myymälässä.