Karsta ja pyykkietikka ovat mun uusi powercouple myymälän siivouksessa

On hienoa osata iloita pienistä asioista -ja väitänkin osaavani sen kohtalaisen hyvin. Esimerkiksi tänään iloitsen näistä ”raaputtimista” tai mikä näiden karstojen virallinen nimi mahtaakaan olla. Aivan huipputuote esimerkiksi mattojen raappaamiseen!!! Tilasin näitä alunperin hevosten siistimiseen mutta kun myymälässä on päällä jatkuva karvaepisodi niin toki keksin kokeilla sitä täälläkin. Mulla on täällä myymälässä ihan perus ”plyysimatto” mihin tarttuu KAIKKI kiinni ja ei, ei tehoa imuri tähän mattoon. Kokeilin aiemmin sahalaitaista hikiviilaa muttei sekään oiken irroittanut karvoja. Nyt kun nämä tiheät karstat tulivat niin avot, johan toimii! Piikit nostavat hiekkaa ja karvaa tuolta nukasta ja imuri imaisee ne näppärästi.

Ja nyt te lukijat jotka käytte täällä myymälässä niin kyllä; täällä oikeasti siivotaan vaikka se voi olla vaikea uskoa -hiekan ja pölyn kantautuminen tuosta kadulta on melkoista! Mutta toisaalta lohduttaudun myös sillä, että te olette varmaan tottuneet tallilla karvoihin ja kuraan 😉

Ja sitten tämä myymäläkoira! Kun omistaa tuollaisen turkin niinkuin Nemo niin ei varmasti tarvitse talvitakkia…hän on tässä suhteessa omavarainen.

Lähteeköhän multa kaikki karvat? Otsa menee huolesta poimuille…

Tuo myymäläkoirulin karvanlähtö on ihan omaa luokkaansa. Jos se syö kuin hevonen niin pärjää kyllä karvanmäärässäkin kaviokavereille! Karsta on nyt muutamassa päivässä päässyt mun suosikkituotteeksi. Jos teitä kiinnostaa tuollainen raaputin niin niitä löytyy täältä myymälästä ja tietysti verkkokaupasta: https://www.suitsisoppi.fi/verkkokauppa/tuote/karsta-furminator-malli/
Ja mitä sitten pyykkietikkaan tulee niin se on toinen uusi lempparijuttu. Innostuin siitä ensin huuhteluaineen korvaajana. Kieltämättä olin vähän epäluuloinen mitä pikkuliraus ainetta muka tekisi pyykille -esimerkiksi se värien kirkastuminen…en uskonut alkuunkaan.

No, niinhän siinä kävi, että ne värit tosiaan näyttivät kirkkaammilta ja pyykki tuoksui raikkaalle. Tämä tuli tajuttua heti ensimmäisellä käyttökerralla. Ja sen jälkeen olenkin käyttänyt pyykkietikkaa pyykinpesun lisäksi yleispuhdistusaineena. Veteen laimennettuna se toimii tosi hyvin esimerkiksi täällä myymälässä. Saan pölyt ja muut ulkoa kantautuvat liat pois ja tilalle jää raikas tuoksu. Käytän suihketta myös myymälän maton putsaamiseen; tahrat saa hangattua pyyhkeen kanssa aika näppärästi. Höyrypesuria käyttämällä tulee suihkuteltua koko matto ennen höyrytystä. Ja pesurissa on se hyvä puoli ettei matto oikeastaan kastu vaan se nihkeys haihtuu nopeasti pois. Pesuria itseasiassa tulee käytettyä täällä useamman kerran kuussa ja minusta se etikan kanssa on hyvä, ekologisempi tapa puhdistaa pintoja.

Pyykkietikkaan hurahdin jopa siinä määrin, että sitä (ja saippuaa) on myynnissä myymälässä. Ne tulevat myös verkkokauppaan ihan lähiaikoina yhdessä siivoussaippuan kanssa (mitä testasin jo karsinanseiniin ja toimii!!!).