Bitrex -pelastava ihmeaine Anti-bite suihkeessa

Anti-bite sisältää Denatonium Benzoatea. Aineen nimi ei ”soita kelloja” ennenkuin kerrotaan, että se on Bitrex -aineen toinen nimi. Toisaalta ei Bitrex -nimikään ole mahdottoman tuttu. Olen toki tiennyt sen, että sitä käytetään Leovetin Anti-Bite -suihkeessa mutta en tiennyt, että ainetta käytetään myös erilaisissa puhdistusaineissa ja esimerkiksi auton huoltoon tarkoitetuissa aineissa.

Ja nyt kun ajattelen niin sehän on loistavasti oivallettu; kaikkiin terveydelle vaarallisiin aineisiin mitä eläimet tai pikkulapset saattaisivat haluta maistella kannattaisi lisätä tätä kitkeristä kitkerintä ainetta. Sillä silmänräpäyksellä kun ainetta on ottanut suuhun haluaa sen varmasti sylkeä pois! Aivan loistava keksintö!

Niinkuin monet asiat, myös tämä aine oli käsittääkseni löydetty vahingossa mutta ei huono vahinko lainkaan. Jos sinulla on ongelmia hevosen kanssa  sen loimia (tai muita tuotteita) osoittaman kiinnostuksen vuoksi, kannattaa kokeilla tätä. Myrkyttömänä aineena Anti-Bitea voi suihkuttaa myös vaikkapa hevosen häntäjouhiin jos tarhakaverit meinaavat pureksia niitä.