Yleissatula Wintec Lite Pony

720.00

Yleissatula Wintec Lite Pony on todella kevyt ja hyvin istuva satula missä on syvähkö istuin. Satulassa on tukeva fiilis istua ja sitä fiilistä malliin haluttiinkin. Satulan tehtävä on auttaa ratsastajat istumaan vähän vakaammin paikoillaan. Hyvä ajatus ja siksi satula on tosi hyvä vaihtoehto esimerkiksi ratsastuskouluille ja ratsastusuraa aloitteleville ratsastajille.

Satulan kangaspinta on helppo pitää puhtaana samoin kuin polvityynyjen keinomokka. Vastinhihnat voi kiinnittää neljään eri kohtaan joten satulan istuvuutta voi parantaa mm. siten. Ja satulan istuvuutta muokataan myös kaarta vaihtamalla ja toppauspaloja lisäämällä/poistamalla.

Lite-satulassa on Cair-panelit vaimentamassa iskuja. Ponia vasten olevat panelit ovat pehmeät ja muotoutuvat paineesta. Tuo pintamateriaali kerää irtokarvaa mutta onneksi ne lähtevät imuroimalla ja harjaamalla irti. Ja pöly sekä kurahan lähtee ihan kostealla sienellä pyyhkimällä. Toki tämän satulan voi myös pestä suihkussa jos tilanne sitä vaatii. Materiaali on siten ihanteellista ratsastukouluille sekä harrastajille jotka ratsastavat ulkona säässä kuin säässä.

Lisäksi Lite Pony on ihanan kevyt satula sillä se painaa vain noin 4 kg.

Tähän malliin voi halutessaan vaihtaa nahkaiset vastinhihnat. Satulassa on yhdet polvituet ja niitä voi toki hankkia erikokoisia oman mieltymyksen mukaan.

Poni-satulan koot ovat 15″ ja 16″

Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Yleissatula Wintec Lite on superhyvä esimerkiksi ratsastuskoulussa sillä keveyden ja tukevuuden lisäksi sen helppohoitoisuus on ihan ykkösjuttuja. Ratsastuskoulussa jos missä on kova kulutus tavaroilla ja tämä Lite on kuin tehty sinne!

15″ koossa panelin pituus on noin 40cm

16″ koossa panelin pituus on noin 42cm eli se on hyvä pikkuponin satula. Mutta ihmeellistä kyllä istuimeen mahtuu nippanappa tällainen 38-kokoa käyttävä tätskykin.

Lisätiedot

koko

,