Yleissatula Arena Pony

1,395.00

Arena Pony yleissatula voidaan muokata hevoselle ja ratsastajalle sopivaksi.

Arena Pony yleissatula on edullinen uutuus

Arena -satulassa istuin on loivahko ja isot polvituet siirrettävissä lapsen jalan mukaan. Tai voi polvituet jättää poiskin jos tuntuu siltä ettei niitä halua käyttää. Satulan nahka on kulutuskestävää ja sileää. Istuimessa ja polvituissa se on pehmeämpää ja hieman nahkeampaa. Ponia vasten on synteettinen materiaali mikä on helppo puhdistaa pyyhkimällä.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat ponin selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu ponille ja ratsastajalle.

Satulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista.

Arena on hyvä vaihtoehto kun etsit muokattavaa ja edullisempaa yleissatulaa mikä on nahkaa päältä.

Kokoja on kotimaan varastossa hetitoimitettavissa

Ota yhteyttä myymälään: info@suitsisoppi tai Sanna 050 3668693

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Arena Pony -yleissatula on muokattavissa aivan kuten Batesin ja Wintecin ponisatulat.

Silloin kun ponin selkä on ratsastaessa suora tai suorahko, saadaan tämä satulamalli hyvin todennäköisesti muokattua siihen sopivaksi. Satulaa on saatavana 15″ ja 16″ istuinkokoina mikä osaltaan on ratkaiseva tekijä istuuvuuden suhteen. Kun istuin ja panelin pituus on oikean kokoinen selkään, voidaan muita tekijöitä ratkaista oikealla kaarileveydellä ja erikokoisilla toppauspaloilla.

Kun tässä yleissatulassa on lisäksi irroitettavat polvituet saadaan satulaa muokattua erikokoisille ratsastajille sopivaksi. On supertärkeää, että satula sopii ponille mutta täytyy ne erimittaisten lastenkin jalat saada tukevasti siipeä vasten.

Arena -satula on kevyt niinkuin Bates ja Wintec -satulatkin.

 

Lisätiedot

koko

,