Turparemmi kaksiosainen S-line

39.50

Kaksiosainen turparemmi on flashmalli eli sitä ei kiristetä kuten pullback-mallia vaan ns. yksinkertaisesti. Yläturpiksessa on hyvä pehmuste. Turparemmin alaosan voi ottaa pois jos hevonen tykkää ennemmin olla ilman sitä. Tämä turparemmimalli sopii useimpiin suitsiin joten voit fiksata sen avulla jo olemassa olevia suitsia paremmiksi.

Italialainen kasvisparkittu nahka on pehmeää ja kulutuskestävää. Turparemmissä käytetyt soljet ovat ruostumatonta terästä.

Mitoitus on normaalia eli cob-koko on sopinut useimmille isoille poneille ja full-koko hevosille joilla yleensäkin on full-koon suitset.

Tämän mallin varastotoimitukset tulevat noin 8-10 päivässä.

 

Poista

Kuvaus

Kaksiosainen turparemmi on normaalia mitoitusta eli cob-koko sopii useimmille isoille poneille ja full-koko taas hevosille joilla yleensäkin on full-koon suitset.

Tässä mallissa on pituussäätö molemmilla puolilla mikä on hyvä juttu! S-line sarjassa käytettävä nahka on italialaista kasvisparkittua nahkaa. Turparemmit myös valmistetaan euroopassa. Eli kun meillä muissakin turpiksissa on pehmeä ja kestävä nahka niin tässä S-line sarjassa se on vielä vähän enemmän!

Turparemmin on nyt mustana, cob-kokona. Full-kokoa tulee lisää kesäkuun lopulla.

Lisätiedot

koko