Talviratsastushanska Sylvia on thinsulate-vuorauksella

44.95

Talviratsastushanska Sylvia on lämmin ja mukavan tuntuinen

Talviratsastushanska Sylvia on thinsulate -vuorauksella

Tämä ratsastushanska on tosi hyvä vaihtoehto nyt syksyn kääntyessä talveen. Sylvia -hanska sopii nyt ulkokäyttöön sillä softshell-pintakangas suojaa vesi-ja räntäsateilta. Näiden hanskojen materiaali on tarraavaa kaikilla ohjamateriaaleilla ihan vesisateessakin.

Materiaali on siitä kivaa, että se kestää pesua -voit siis huoletta käyttää näitä kaikenlaisilla keleillä -kura/pöly tai muu kökkö on nopeasti pesaistu pois.

Tämän hanskan mitoitus on normaalia. Minä käytän yleensä 7½ kokoa esim. Roecklissa ja tämän hanskan M-koko riittää sormien pituuden puolesta erinomaisesti samoin kuin leveydestä rystysten kohdalta. Jos sinulla on herkästi palelevat sormet niin kannattaa valita kirjainta isompi koko vaikka se olisikin iso. On aina parempi, että kädet pysyvät kuivina eikä niihin tule puristavaa tuntua.

Ratsastushanska voidaan pestä koneessa, hienopesussa 30 asteessa.

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Talviratsastushanska Wahlsten Sylvia on uusimpia hanskamalleja. Tässä hyvin grippaavassa mallissa on joustava tuulen ja kosteuden pitävä softshell-pinta ja lämmittävä thinsulate vuoraus.

Sylvia on hyvä malli ulkokäyttöön pikkupakkasilla. Ja luulenpa niin, että moni käyttää näitä maneesissä läpi talven.

Minä meinaan käyttää tätä myös lenkillä sillä hanska tuntuu kivalta ja toimii myös koiran remmin kanssa. Ja siinä hommassahan ollaan kaikissa mahdollisissa keleissä!

Ja pikku huomio mitoituksesta;esimerkiksi minulla on yleensä 7½ ja M-kokoja ja sama koko menee tästä mallista MUTTA valitsin silti L-koon vaikka se on “iso” sillä tykkään talvihanskoissa siitä etteivät ne purista.

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko