Ratsastushanska Estelle

25.50

Ratsastushanska Estelle on joustavaa ja supergrippaavaa kangasta.

Ratsastushanska ELT Estelle

on tosi, tosi mukavan tuntuinen kädessä. Jos nämä eivät ole kivan tuntuiset hanskat niin mitkä sitten ovat?

Tämä ratsastushanska on tosi hyvä vaihtoehto nyt syksyllä kun menet vaikkapa valmennukseen eli tiedät, että kuuma tulee. Näiden hanskojen grippi on tarraavaa kaikilla ohjamateriaaleilla -sateessakin.

Musta hanska on toki siisti kisoissakin. Materiaali on siitä kivaa, että se kestää pesua -voit siis huoletta käyttää näitä kaikenlaisilla keleillä -kura/pöly tai muu kökkö on nopeasti pesaistu pois.

Tämän hanskan mitoitus on normaalia. Minä käytän yleensä 7½ kokoa esim. Roecklissa ja tämän hanskan M-koko riittää sormien pituuden puolesta erinomaisesti samoin kuin leveydestä rystysten kohdalta.

Ratsastushanska voidaan pestä koneessa, hienopesussa 30 asteessa.

Myymälästä hanskat saadaan lähetettyä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

 

Poista

Kuvaus

Ratsastushanska Estelle on ELT -merkin uusia hanskamalleja. Tässä ohuessa ja grippaavassa mallissa on hengittävä päälikangas ja hei, vähän glitteriä tereissä!

Estelle on hyvä maneesihanska keväästä syksyyn. Ja on niin kuumaverisiä ratsastajia jotka tykkäävät maneesissa käyttää näitä talvellakin.

Tämä joustava ratsastushanska on ns. normaalia mitoitusta. Joustokohdat auttavat hanskaa muotoutumaan käteen. Samoin tuo kämmenselässä oleva kangas joustaa tosi kivasti. Jos yleensä käytät ratsastushanskoissa 7½ ja M-kokoja voit valita myös tästä mallista M-koon. Hanskat muotoutuvat vähän käytössä mutta eivät varsinaisesti veny.

Kun peset ne koneessa (tai käsin) niin malli ja mitta pysyy aika lailla samana; hanskat eivät siis myöskään kutistu.

Tämä on kiva malli kun haluat perus mustat hanskat ilman ”krumeluureja” -ja jos kaipaat kimallusta niin se malli on sitten ELT Brilliant.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko