Koulusatula Wintec Pro Pony Dressage HART

1,050.00

Wintec Pro Dressage Pony koulusatulassa on Equi-Suede keinomokka pintamateriaali. Koulusatulan istuin on anatomisesti muotoiltu lapsiratsastajalle sopivaksi. Satulassa on pehmeä, muotoutuva siipi polven kohdalta ja irralliset polvituet mitkä voi asentaa mieleiseen kohtaan -tai jättää ne kokonaan pois.

Koulusatulan jalustinhihnan koukku on muotoiltu. Vastinhihnan pidikkeen voit halutessa vaihtaa eriväriseksi.

Satulan taempi vastinhihna on Y-hihna mitä säätämällä voidaan muuttaa satulan takaosan istuvuutta ponin selkää vasten. Pro Dressage -koulunsatulan siivessä on oma siipihihna aivan kuten Isabell -mallissakin.

Satulan panelit on muotoiltu niin, että ratsastajasta tuleva paine levittäytyy selkään mahdollisimman leveälle alueelle mutta siitä huolimatta panelit eivät kuitenkaan ole pitkät. Panelinkulma on loiva ja sitäkin voidaan hieman muotoilla eri toppauspalavaihtoehdoilla.

Tässä uudistetussa HART -mallissa materiaalit ovat vieläkin pehmeämpiä minkä ansiosta satula muotoutuu ponin selkään vielä paremmin.

Ponin selkää vasten oleva Equi-Leather Grip materiaali on helppohoitoista, hieman grippaavaa synteettistä materiaalia mikä kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita. Materiaali on helppo puhdistaa kostutetulla sienellä.

Satulan selkärangantila on leveä. Koulusatulaa voi muokata vaihtamalla siihen eri levyisiä kaaria sekä lisäämällä tarvittaessa Pony Riser -toppauspaloja.

Satulan rungolla on 10 vuoden takuu. Materiaaleilla ja työllä on kahden vuoden takuu.

Wintec Pro Pony Dressage Cair -satulan paino on noin 4,9kg.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Wintec Pro Dressage poni kokoisena on samanlainen koulusatula kuin hevoskokoiset. Pro Dressage poni -versio on saatavana 15″ ja 16″ istuinkokoina mikä on todella hyvä lisäys valikoimaan. Useinhan hevos 16″ käy isoille poneille mutta on liian pitkä pikkuponien selkään.

Uusi HART -malliston satula on vieläkin pehmeämpi kuin aiemmat Wintec Pro -satulat.

 

Lisätiedot

koko

,