Koulusatula Wintec Isabell

1,490.00

Wintec Isabell koulusatula on uutta 2020-vuoden HART* -teknologialla varustettua satulasarjaa.

Wintec Isabell

Isabell -koulusatulassa on ennestään tutut Isabell -satulan ominaisuudet eli syvä istuin, isot polvituet muotoillulla ja pehmeällä satulan siivellä, kapea istuin jotta pääset lähelle hevosta, säädettävä Y-vastinhihna ja siirrettävä jalustinhihnan koukku.

Selkää vasten tulevat panelit on muotoiltu leveäksi niin, että ratsastajasta tuleva paine levittäytyy hevosen selkään mahdollisimman leveälle alueelle. Siitä huolimatta panelit eivät ole pitkät.

Uutta on entistäkin pehmeämpi istuin ja superpehmeät panelit hevosta vasten. Uudet materiaalit paneleissa mahdollistavat satulan muotoutumisen vieläkin paremmin hevosen selän lihasten mukaisesti. Hevosen selkää vasten tuleva uusi Equi-Leather Grip materiaali on helppohoitoista, synteettistä materiaalia mikä kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita. Materiaali on helppo puhdistaa pelkällä vedellä.

Satulan selkärangantila on leveä. Isabell -koulusatulassa on painetta vaimentava Cair -panelointi ja sen Elastiflex -runkoa voidaan muokata vaihdettavilla irtokaarilla sekä toppauspaloilla.

Ja edelleen satula on todella kevyt; vain 6,2kg.

*Horse And Rider Technology tarkoittaa satulaa jonka tekniikka ja muotoilu mahdollistaa satulan muokkaamisen niin, että hevonen voi liikkua vapaammin ja ratsastajan istuntaa voidaan helpottaa.

Satuloiden toimitusajoissa on nyt koronan aiheuttamia viivästyksiä. Tarkasta toimitusaika ennen tilauksen tekemistä.

 

Poista

Kuvaus

Wintec Isabell koulusatula on uutta Wintec HART -mallistoa. HART on lyhennys sanosta Horse And Rider Technology. HART -käsite kokoaa yhteen kaikki ne tekniset ominaisuudet joiden avulla Isabell koulusatula voidaan muokata sekä hevoselle, että ratsastajalle mahdollisimman mukavaksi.

Isabell koulusatula on yhtä tukevan tuntuinen istua kuin aiemmat mallit mutta nyt sen istuin on vielä pehmeämpi ja siirrettävien jalustinhihnankoukkujen ansiosta ratsastajan asentoa voidaan hienosäätää. Ja se on kyllä hieno juttu sillä ratsastus on rankkaa myös ratsastajalle siinä missä hevosellekin.

Isabell satulassa on leveä selkärangantila ja nyt näiden erikoisen pehmeiden paneleiden kanssa koulusatula on vieläkin mukavampi hevosen selkää vasten. Satulassa on sisällä kevyt Elastiflex-runko mikä joustaa tarvittaessa pituus-ja leveyssuuntaan. Elastiflex-rungon ja Cair-paneleiden väliin tehdään muokkaukset toppauspaloilla. Näin satulaa voidaan muokata ja samalla säilyttää tasainen, pehmeä ja iskuja vaimentava fiilis hevosen lihaksia vasten.

Myymälässä on useimmiten 16½-17½ kokoisella istuimella oleva vaihtoehto. Muut koot tulevat varastosta noin 10 vuorokauden sisällä. Tässä voi olla ajoittaisia viivästymisiä kysynnän kasvaessa.

Meillä menee enemmän mustaa Isabellia mutta satulan saa myös ruskeana!

Tarkasta satulan toimitusaika ennen tilauksen tekemistä

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , ,

Värivaihtoehto

,