Koulusatula Wintec Isabell Icon

1,720.00

Wintec Isabell Icon koulusatula on uusin Wintecin satulamalli.

Wintec Isabell Icon

Isabell Icon -koulusatulassa on ennestään tutut Isabell -satulan ominaisuudet eli syvä istuin, isot polvituet muotoillulla ja pehmeällä satulan siivellä, kapea istuin jotta pääset lähelle hevosta, säädettävä Y-vastinhihna ja siirrettävä jalustinhihnan koukku.

Selkää vasten tulevat panelit on muotoiltu leveäksi niin, että ratsastajasta tuleva paine levittäytyy hevosen selkään mahdollisimman leveälle alueelle. Siitä huolimatta panelit eivät ole pitkät. Hevosen selkää vasten tuleva pehmeä Equi-Leather Grip materiaali on helppohoitoista, synteettistä materiaalia mikä kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita. Materiaali on helppo puhdistaa pelkällä vedellä.

Satulan selkärangantila on leveämpi erityisesti keskeltä. Leveyteenhän voidaan vaikuttaa kaarta vaihtamalla mutta sen vaikutus on vain etuosaan. Nyt tilaa on enemmän myös keskiosassa. Isabell -koulusatulassa on painetta vaimentava Cair -panelointi ja sen Elastiflex -runkoa voidaan muokata vaihdettavilla irtokaarilla sekä toppauspaloilla.

Ja edelleen satula on todella kevyt!

*Horse And Rider Technology tarkoittaa satulaa jonka tekniikka ja muotoilu mahdollistaa satulan muokkaamisen niin, että hevonen voi liikkua vapaammin ja ratsastajan istuntaa voidaan helpottaa.

Uutta Icon -mallissa on tuntuma istuimessa. Tässä mallissa tuntuu pääsevän lähemmäksi hevosta samalla kun tuntuma on myös jotenkin “tukevampi”.

Siipihihna on siirrettävä joten voit siirtää sen siihen kohtaan mikä se sinun hevosen ja satulavyön kanssa tuntuu parhaalle.

Tarkasta toimitusaika ennen tilauksen tekemistä.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Wintec Isabell Icon koulusatula on uusin Wintec HART -malliston satula.

HART on lyhennys sanosta Horse And Rider Technology. HART -käsite kokoaa yhteen kaikki ne tekniset ominaisuudet joiden avulla Isabell Icon -koulusatula voidaan muokata sekä hevoselle, että ratsastajalle mahdollisimman mukavaksi.

Wintec Isabell Icon koulusatula muokkaantuu erilaisille hevosille ja ratsastajille

Isabell Icon koulusatula on yhtä tukevan tuntuinen istua kuin aiemmat mallit ja sen istuin on pehmeä. Siirrettävien jalustinhihnankoukkujen ansiosta ratsastajan asentoa voidaan hienosäätää. Ja se on kyllä hieno juttu sillä ratsastus on rankkaa ratsastajalle siinä missä hevosellekin. Kun istunnan saa ergonomisesti mahdollisimman hyväksi niin kulutusta vaikkapa lonkan tai polvien niveliin saadaan vähemmäksi. Toisinaan satulan säädöillä on voitu vaikuttaa istuntaan mm. niin, että kipeytyminen istuinluiden kohdalla on vähentynyt. Pienillä muutoksilla voi olla iso vaikutus!

Icon satulassa on leveä selkärangantila ja nyt näiden erikoisen pehmeiden paneleiden kanssa koulusatula on vieläkin mukavampi hevosen selkää vasten. Satulassa on sisällä kevyt Elastiflex-runko mikä joustaa tarvittaessa pituus-ja leveyssuuntaan. Elastiflex-rungon ja Cair-paneleiden väliin tehdään muokkaukset toppauspaloilla. Näin satulaa voidaan muokata ja samalla säilyttää tasainen, pehmeä ja iskuja vaimentava fiilis hevosen lihaksia vasten.

Myymälässä on useimmiten 16½-17½ kokoisella istuimella oleva vaihtoehto. Muut koot tulevat varastosta noin 10 vuorokauden sisällä. Tässä voi olla ajoittaisia viivästymisiä kysynnän kasvaessa.

Tarkasta satulan toimitusaika ennen tilauksen tekemistä

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , ,

Värivaihtoehto

,