Koulusatula Wintec 500 Pony Dressage HART

795.00

Wintec 500 HART ponikoulusatula on nyt pehmeämpi.

Wintec 500 ponikoulusatula on hyvin muokattavissa

Satulassa on pehmeämpi, muotoutuva siipi polven kohdalta ja irralliset polvituet mitkä voi asentaa mieleiseen kohtaan -tai jättää ne kokonaan pois.

Jalustinhihnan koukku on muotoiltu niin, että jalustinhihnat irtoavat tarvittaessa helposti. Tämän satulan vastinhinat ovat synteettiset ja tarvittaessa ne on helppo vaihtaa nahkaisiin. Myös tässä koulusatulassa taempi vastinhihna on y-mallinen. Joten sitä säätämällä satulan takaosan istumista ponin selkää vasten on helppo parantaa.

Selkää vasten tulevat panelit on muotoiltu leveäksi niin, että ratsastajasta tuleva paine levittäytyy selkään mahdollisimman leveälle alueelle vaikka panelit ovat lyhyemmät. Equi-Leather Grip materiaali on helppohoitoista, hieman grippaavaa synteettistä materiaalia mikä kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita. Materiaali on helppo puhdistaa pelkällä vedelläkin. Tässä HART -sarjassa ponia vasten tulevat panelit ovat uutta, pehmeämpää materiaalia. Vaikka materiaali on pehmeämmän tuntuista on se silti yhtä helposti puhdistuvaa ja yhtä kestävää kuin aiemmat materiaalit.

Selkärangantila on leveä. Satulan etuosan leveyttä voi muokata vaihtamalla siihen eri levyisiä kaaria. Balanssiin vaikutetaan myös lisäämällä satulaan tarvittaessa erikokoisia toppauspaloja. Satulassa oleva Elastiflex- runko on joustava, kestävä ja kevyt.

Satulan rungolla on 10 vuoden takuu. Materiaaleilla ja työllä on kahden vuoden takuu.

Wintec 500 Dressage -satulan paino on 5,2kg.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Wintec 500 ponikoulusatula on nyt uudistettuna entistäkin paremmin muokattavissa.

Selkeästi pehmeämmät materiaalit paneleissa mahdollistavat satulan muokkaamisen hieman kaarevaankin ponin selkään. Ja mikä parasta, myös satulan istuin on pehmeämmän tuntuinen kuin aiemmassa 500 koulusatulassa. Pehmeämpi materiaali ei myöskään tunnu niin liukkaalta kuin aikoinaan ollut sileä keinonahka. Nämä uudistukset ovat todella hyviä!

Wintec 500-koulusatulan ja muiden Wintec -satuloiden muokkaamismahdollisuuksiin voi tutustua täällä: https://youtu.be/ikDxzSxQ0rg

 

Lisätiedot

koko

,