Koulusatula Bates Dressage Plus

2,490.00

Bates Dressage koulusatula voidaan muokata hevoselle ja ratsastajalle sopivaksi.

Bates Dressage Plus koulusatula on pehmeää nahkaa

Erona alkuperäiseen Dressage-malliin tässä + versiossa on käytetty kaksinkertaista Opulence -nahkaa mikä on hyvin pehmeää. Opulence on nahkeampaa kuin ns. tavallinen nahka joten satulassa istuessa tuntee nahan grippaavamman fiiliksen. Nahan “rypyliäinen” pintakuvio erottuu. Nahka on kuitenkin aivan normaalisti puhdistettavissa ja hyvin kulutuskestävää.

Muokattava Dressage koulusatula helpottaa paljon istuntaa

Bates Dressage Plus satulassa istuin on loivahko ja kapea jotta ratsastaja pääsee lähelle hevosta ja voi hakea mieleistä asentoa. Satulan jalustinhihnankoukut ovat siirrettävissä neljän pykälän verran joten istuntaan voi vaikuttaa myös tällä tavalla. Siirrettävyydessä on se etu, että saman istuinkoon saa muokattua lyhempi tai pidempijalkaiselle ratsastajalle.

Myös Dressage + satulassa on irroitettavat polvituet jotka voi asettaa ratsastajan jalan pituuden mukaan mieleisiin kohtiin (tai jättää kokonaan pois). Satulaan saa lisäosina erikokoisia polvityynyjä.

Cair-panelointi vaimentaa hevosen selkään kohdistuvaa painetta

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle.

Satulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista. Siiven alla on Y-vastinhihna mitä säätämällä satulan takaosan istuvuutta voidaan muuttaa.

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bates Dressage Plus -koulusatulassa on monia muokkausmahdollisuuksia. Jos hevosesi selkä on suora tai suorahko, saadaan tämä satulamalli hyvin todennäköisesti muokattua siihen sopivaksi. Muokkausmahdollisuus on suunnaton etu kun hevonen muuttuu lihaksistostaan tai tulee tilanne, että vaihdat satulan toiselle hevoselle.

Satuloita on vaihtelevasti myymälässä ja kotimaanvarastossa. Näille toimitusaika on noin 1-3 päivää. Englannin varastosta täydentyvät satulat toimitetaan noin 10-14 päivässä. Tarkasta tarkempi toimitusaika tilausta tehdessäsi.

 

Lisätiedot

koko

, , , ,