Koulusatula Bates Dressage Plus

2,190.00

Koulusatula Bates Dressage Plus

2,190.00

Bates Dressage koulusatula on elegantin näköinen tekninen satula mitä voidaan muokata hevoselle ja ratsastajalle sopivaksi.

Bates Dressage Plus koulusatula

Erona Dressage-malliin tässä + versiossa on käytetty kaksinkertaista Opulence -nahkaa mikä on hyvin pehmeää. Opulence on myös nahkeampaa kuin tavallinen nahka joten satulassa istuessa tuntee nahan grippaavamman fiiliksen. Nahan ”rypyliäinen” pinta on nähtävissä lähikuvissa.

Dressage+ satulassa istuin on loivahko ja kapea jotta ratsastaja pääsee lähelle hevosta ja voi hakea mieleistä asentoa. Jalustinhihnan koukut ovat siirrettävissä neljän pykälän verran joten istuntaan voi vaikuttaa myös tällä tavalla. Myös Dressage + satulassa on irroitettavat polvituet jotka voi asettaa ratsastajan jalan pituuden mukaan mieleisiin kohtiin (tai jättää kokonaan pois). Satulaan saa lisäosina erikokoisia polvityynyjä.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle. Satulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista. Siiven alla on Y-vastinhihna mitä säätämällä satulan takaosan istuvuutta voidaan muuttaa.

Dressage Cair + on hyvä koulusatula suora- tai suorahkorunkoiselle hevoselle.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Bates Dressage Cair koulusatulassa on monia muokkausmahdollisuuksia. Jos hevosesi selkä on suora tai suorahko, saadaan tämä satulamalli hyvin todennäköisesti muokattua siihen sopivaksi.

Satulaa on saatavana useita istuinkokoja. Kun tässä koulusatulassa on lisäksi irroitettavat polvituet saadaan satulaa muokattua erikokoisille ratsastajille sopivaksi. On supertärkeää, että satula sopii hevoselle mutta täytyy ne erimittaisten ratsastajien jalatkin saada mahtumaan siipiin.

Bates Dressage Plus -koulusatulaan voi tutustua lisää  täällä

Lisätiedot

koko

, , , ,