Koulusatula Bates Dressage Luxe

2,850.00

Bates Dressage Luxe koulusatula on elegantin näköinen tekninen satula mitä voidaan muokata hevoselle ja ratsastajalle sopivaksi.

Bates Dressage Luxe koulusatula

Erona muihin Dressage-malleihin, tässä Luxe -versiossa on käytetty ohutta ja superpehmeää vasikan nahkaa. Luxe on myös nahkeampaa kuin tavallinen nahka joten satulassa istuessa tuntee nahan grippaavamman fiiliksen.

Dressage koulusatulassa istuin on loivahko ja kapea jotta ratsastaja pääsee lähelle hevosta ja voi hakea mieleistä asentoa.

Jalustinhihnan koukut ovat siirrettävissä neljän pykälän verran joten istuntaan voi vaikuttaa myös tällä tavalla. Myös Dressage + satulassa on irroitettavat polvituet jotka voi asettaa ratsastajan jalan pituuden mukaan mieleisiin kohtiin (tai jättää kokonaan pois). Satulaan saa lisäosina erikokoisia polvityynyjä.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle.

Satulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista. Siiven alla on Y-vastinhihna mitä säätämällä satulan takaosan istuvuutta voidaan muuttaa.

Bates Dressage on hyvä koulusatula suora- tai suorahkorunkoiselle isolle ponille ja hevoselle. Tässä satulassa pienin istuinkoko on 16″!

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bates Dressage Luxe -koulusatulassa on hyvin pehmeä ja nahkea Luxe -nahka. Se on tuttu esimerkiksi Artiste -ja Victrix -satuloista ja nyt nahkaa saa myös Dressage -malliin.

Dressage -koulusatulassa on monia muokkausmahdollisuuksia. Jos hevosesi selkä on suora tai suorahko, saadaan tämä satulamalli hyvin todennäköisesti muokattua siihen sopivaksi. Satulaa on saatavana useita istuinkokoja mikä osaltaan on se ratkaiseva tekijä istuuvuuden suhteen. Kun istuin ja panelin pituus on oikean kokoinen selkään, voidaan muita tekijöitä ratkaista juuri noilla muokkausmahdollisuuksilla.

Kun tässä koulusatulassa on lisäksi irroitettavat polvituet saadaan satulaa muokattua erikokoisille ratsastajille sopivaksi. On supertärkeää, että satula sopii hevoselle mutta täytyy ne erimittaisten ratsastajien jalatkin saada mahtumaan siipiin. Ja polvitukien lisäksi tärkeä istuntaan vaikuttava tekijä ovat nuo siirrettävät jalustinhihnankoukut!!!

 

Lisätiedot

koko

, , , ,