Estesatula Bates Elevation + flatseat

2,595.00

Estesatula Bates Elevation + flatseat on pehmeää ja hieman grippaavaa kaksinkertaista Opulece-nahkaa.

Elevation + estesatulassa on muotoiltu jalustinhihnankoukku jotta jalustinhihna tai sen solki ei voi painaa jalkaan hypätessäsi. Jalustinhihna asettuu hyvin sille muotoiltuun kohtaan satulan siivessä joten hihna on lähes huomaamaton. Voit myös säätää polvi-ja pohjetukien paikan tai ottaa tuet kokonaan pois.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja sinulle. Flatseat -satulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista.

Bates Elevation + Cair on hyvä estesatula suora- tai suorahkorunkoiselle hevoselle. Tätä satulaa saa myös Pony-vaihtoehtona 15″ja 16″ istuinkokoina pienille esteponeille.

Elevation -estesatulan saa myös erikoispehmeällä Luxe-nahalla.

Kysy lisää muokattavuudesta, vaihtoehdoista, toimitusajoista: info@suitsisoppi.fi

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Elevation -estesatulan saa myös erikoispehmeällä Luxe-nahalla mikä on ohutta vasikannahkaa. Kaikissa Bates estesatuloissa käytetään eurooppalaisia nahkoja.

Lisätiedot

koko

, ,