Sulla on varmaan näitä kaikkia ratsastusvarusteita…

Millainen määrä ratsastusvarusteita on liikaa? Kuka sitä on oikea henkilö arvioimaan -en minä ainakaan (heh heh) mutta myönnettäköön, että omien hevosten aikaan varustautuminen kieltämättä lähti ”vähän käsistä” -toki samaan hengenvetoon täytyy todeta, että suuri osa niistä tavaroista on edelleen käytössä näillä kavereiden hevosilla sillä laatu kestää!

Toki tuli mieleen eräs kerta kun asiakas kertoi miehensä hieman ”ärtyneen” kun oli laskenut heidän hevosen satulahuovat (mikä tuli naisväelle yllätyksenä, että isiä koskaan kiinnostaisi hevosen kamat) ja yleinen fiilis oli kuulema kiristynyt… koska lukumäärä oli 52…että olisiko se sitten SE luku?

Täällä myymälässä aina höpötellään asiakkaiden kanssa ja varsinkin teiniosasto huokailee miten kivaa olisi jos olisi tällainen liike ja kaikkea tavaraa saisi itselleen. Eihän se toki ihan noin mene -ihminen tarvitsee elääkseen muutakin palkkaa kuin tavaroita ja jossain vaiheessa tavarakiintiö alkaa olla saavutettu kun ne hyvät kamat kestävät.

Toinen juttu tuli puheeksi tänään kun mittailin hyllyjä ja mutisin poistoalennuksista. Joku asiakas taivasteli sitä kuinka myyn satulahuopia ja jotain muita juttuja alennuksella. Kyllä niistä täytyy raskia luopua jotta mallistot muuttuvat eikä varasto paisu. Näin se vaan menee. Minulla on vähän sellaiset remonttiajatukset tässä meneillään ja oikeastaan se uudistuminen ajoi sitten tähän mallistonkin uudistumiseen.

Näin se menee…mun fiksu eno aikoinaan totesi että tavaraan ei pidä rakastua ja onhan se ihan totta. Joskus aina ihmettelen miksi joku vaate tai huopa ei ole mennyt kaupaksi kun minun mielestä se on NIIN IHANA. No tällaisessa uudistumishässäkässä asiakkailla on nyt hyvä tilaisuus hankkia niitä mun ihailemia juttuja halvemmalla.

Nyt täällä annetaan äänekkäästi ymmärtää, että sopii kasata tavarat tältä päivältä tai antaa hänelle palkaksi uusi pallo…koska koirakaan ei voi saada myytäviä tavaroita koko ajan niin siirrymme asiakaskäynnille!

JAA TÄMÄ KIRJOITUS
  , , , , ,