Harcour, my old friend, nice to see you!

Ranskalaisen Harcour -merkin vaatteita tuli myyntiin tällä viikolla. Merkkihän on osalle teille tuttu sillä sen vaatteita möin jokunen vuosi takaperin. Erinäisten tapahtumien summana Harcour jäi pois valikoimasta mikä vuosien mittaan harmitti aikalailla.

Noin vuoden verran mietin eri merkkivaihtoehtoja myymälässä ja verkkokaupassa myytäväksi. Halusin sellaisia merkkejä mitä minun asiakaskunta tykkää käyttää ja sen ajatusprosessin tuloksena päädyin Harcouriin. Ja pakko myöntää nyt, että hyvä kun päädyin! Onhan nämä vaan todella kivoja vaatteita.

Harcourit ovat hyviä ratsastusvaatteita (niinkuin olis suotavaa olla jos on ratsastusvaatebrandi) mutta ne ovat myös todella kivoja vapaa-ajan ja arjen vaatteita. Harcoureja yhdistelee helposti muihin vaatteisiin ja käyttää siten ”kaikkialla” Näissä vaatteissa on sellainen ranskalainen tyylikkyys yhdistettynä helppoon ratsastusvaatefiilinkiin eli ne eivät ole liian hienoja ja tyylikkäistä vaan Harcoureja voivat käyttää kaikki. Minua ilahduttaa miten vaatteet on tehty. Valitettavan usein tämän hintaluokan vaatteissa näkee esimerkiksi vuorittomia takkeja ja aika omituisia malleja mitkä eivät oikein istu. Samoin on materiaaleja mitkä eivät vaan toimi hevoshommissa. Mm näihin seikkoihin Harcourilla on osattu kiinnittää huomiota onhan siellä ratsastajaperheessä vankkaa räätälitaustaa.

Harcour on ranskalainen ratsastusvaatemerkki minkä vaatteet ovat muodikkaita,ajattomia ja teknisiä. Voiko heppanainen muuta toivota? No ovat ne myös varsin laadukkaita ja silti todella maltillisen hintaisia.
Harcour Royan on paksu ja erittäin hyvin istuva verkkarikankainen takki. Malli on istuva ja takin kangas joustaa erinomaisen hyvin.

Eikä tässä firmassa unohdeta hevosiakaan. Tälle kaudelle on mm. näin kivan näköinen tukeva satulahuopa.

Vohvelivuorinen satulahuopa on tukeva ja pysyy hyvin paikoillaan satulan alla.

Tuotteet ovat aina se pääasia mutta on minusta tosi kivaa, että tällä merkillä on esimerkiksi näin kivoja videoita missa mallisto on hyvin näytillä. Ja yksi esimerkki on tässä: https://youtu.be/RxRnumZINYo