Koulusatula Bates Isabell Icon

4,595.00

Bates Isabell Icon on uusin koulusatulamalli

Bates Isabell Icon koulusatula on hyvin muokattavissa oleva uutuus

Tekninen koulusatula voidaan muokata sekä ratsastajalle että ratsulle.

Isabell Icon koulusatulassa on entisestään kapeampi istuin minkä ansiosta pääset istumaan lähelle hevosta. Syvän istuimen ansiosta satulassa tulee tunne, että istuu satulassa eikä niinkään satulan päällä. Satula on myös muotoiltu niin, että se asettuu hevosen selkään -ja asettaa ratsastajan – hevosen keskelle tasapainon kannalta oikeaan kohtaan.

Isabell Icon -koulusatula on valmistettu pehmeästä ja grippaavasta Luxe -nahasta. Ohut, laadukas vasikannahka on hyvin pitävää ja kulutuskestävää. Sen käsittelyprosessin ansiosta nahan värit ovat entistäkin syvemmän sävyisiä. Istumalla pehmeässä Luxe-nahkaisessa satulassa on istunta vieläkin tiiviimpi ja pääset mukautumaan hevosen liikkeeseen todella hyvin.

Icon -koulusatulassa on siirrettävät jalustinhihnan koukut jotta jalan asentoon voi vaikuttaa. Satulassa tulee mukana irralliset polvituet mitkä voi laittaa mieleiseensä kohtaan. Toki halutessa satulaan voi hankkia erikokoisia polvitukia.

Bates Isabell Icon -koulusatulassa on synergy panel

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä Easy-change -toppauspaloja millä satulan balanssia voidaan muuttaa. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle.

Tässä koulusatulassa on nyt Synergy Panel mikä on tuttu mm. Advanta -kenttäsatulasta. Synergy Panel mahdollistaa satulan istumisen todella lähellä hevosta samalla kun sen muotoilu antaa tilaa lavan kohdalle.

Siipihihna on tuttu aiemmista Isabell-malleista mutta nyt sen paikkaa voi vaihtaa -tai voit halutessa ottaa hihnan kokonaan pois!

Taempi Y-vastinhihna toimii samoin kuin aiemmin eli sitä säätämällä voit vaikuttaa satulan takaosan istuvuuteen hevosen selkää vasten.

Siiven muotoilu mahdollistaa jalan asettumisen fantastisen lähelle hevosta. Aivan kun satulassa olisi vain yksi siipi.

Selkärangantila on sopivan leveä niinkuin sen kuulukiin olla. Panelit ovat leveydeltä sellaiset, että ne asettuvat hyvin useimpien hevosten selän lihaksia vasten. Selkärangantilasta usein puhutaan että sen täytyy olla leveä mutta ei se saa kuitenkaan liian leveä olla sillä silloin panelit eivät asetu oikean selkää vasten.

Satuloiden toimitus alkaa tiistaina 2.5.

 

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bates Isabell Icon -koulusatulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta. Satulaa voi topata edestä, keskeltä ja takaa eri paksuisilla Easy-change paloilla. Istuvuuteen vaikutetaan myös y-vastinhihnan säädöllä.

Säätöominaisuuksien lisäksi ratsastajan istuntaan vaikuttaa koulusatulassa käytetyn Luxe-nahan pehmeys ja pitävyys mikä lisää istunnan tiiviyttä. Ratsastajalle muokkausvaihtoehtoja ovat myös siirrettävä polvituet, siirrettävä jalustinhihnankoukku ja siirrettävä siipihihna.

Tästä pääset tutustumaan satuloiden satulaan

Videossa näkyy satulan teknistä puolta. Ihanan fiiliksen koet sitten satulassa.

Ota yhteyttä ja varaa oma koeratsastusaika. Satuloiden toimitus alkaa tiistaina 2.5.

 

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto