Koulusatula Bates Artiste

4,595.00

Bates Artiste on yksisiipinen tekninen koulusatula mitä voidaan muokata ratsastajalle ja ratsulle.

Koulusatulassa on kapea istuin jotta pääset lähelle hevosta. Tässä satulassa on uusi Bates-runko mikä on käytössä myös Victrix-estesatulassa ja Advanta -kenttäsatulassa.

Mono-siiven ja siinä käytetyn laadukkaan pehmeän Luxe -nahan ansiosta istunta on tiivis ja tunnet hevosen liikkeet hyvin.

Satulassa on siirrettävät jalustinhihnan koulut samoin kuin siiven päällä olevat polvituet. Näin istuntaa saadaan säädettyä millilleen mieluisaan asentoon.

Satulassa käytetty Luxe- nahka on hyvin pehmeää ja grippaavaa.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle.

Bates Artiste on aivan erilainen koulusatula kuin aiemmat mallit -tämä malli täytyy kokea niin tietää mitä ”erilainen” tarkoittaa! Aivan fantastinen!

Bates Artiste -koulusatulan istuinkoot

Bates Artiste koulusatulan istuinkoot ovat 0,1 ja 2

0-koko tarkoittaa 16,5-17″ koko eli se on 42-43cm

1-koko on 17-17,5″ eli 43-44cm

2-koko on 17,5-18″ eli 44-46cm

Tässä satulassa on sweetspot-istuin mikä on jo tuttu Advantasta ja Victrixistä. Artisten etuosassa on myös edellisistä tuttu Synergy Panel

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bates Artiste – koulusatulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta millä etuosan leveys saadaan muokattua. Lisäksi satulaa voi topata edestä, keskeltä ja takaa eri paksuisilla Easy-change paloilla. Tarvittaessa toppaus voidaan tehdä toispuoleiseksi jos hevosella on selän lihaksissa toispuoleisuutta.

Sama Bates satula sopii pidemmälle ja lyhyemmälle ratsastajalle

Artiste -koulusatulassa on siirrettävät jalustinhihnankoukut. Koukun paikalla on vaikutusta ratsastajan istuntaan siten mihin kohtaa pohje asettuu hevosen kyljessä. Koukun paikalla on myös merkitystä siinä miten ratsastajan jalka asettuu polvitukea vasten. Ratsastajanhan tulisi mahtua istumaan satulan satulan syvimmässä kohdassa ja jalan asettua siipeen. Siirrettävän koukun lisäksi siirrettävät polvituet mahdollistavat oikean jalan asennon löytymisessä. Kun nämä molemmat seikat ovat oikein säädetty voi ratsastaja istua rennosti ja vaikuttaa pienillä avuilla. Näillä säätömahdollisuuksilla on sekin etu, että erikokoisten ratsastajien lisäksi samaa satulaa voi käyttää eri koulutusvaiheessa olevilla, nuorilla sekä vanhemmilla hevosilla. Eri koulutustasolla olevilla hevosillahan ratsastetaan erilaisia asioita ja tämä satula toimii niillä kaikilla.

Yksisiipisessä satulassa on muutenkin sellainen olo, että pääsee lähelle hevosta mutta varsinkin tässä Artistessa tuntuu siltä kun omat jalat olisivat pidemmät ja helposti oikeassa kohdassa, lähellä hevosta.

Luxe- nahka on pehmeää ja nahkeaa joten satulassa on mukava istua. Pysyt satulassa rennosti istumalla vähän isommassakin liikkeessä -ihanan nahkea nahka!

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

,