Jalustin ACavallo Arena Alupro

185.50

ACavallo Alupro on superkevyt ja tukeva jalustin.

ACavallo Arena Alupro jalustin on tukeva ja turvallinen

Jalustimen runko-osa on alumiinia ja sen ulkoreunan aukeava varsi sekä pohja kestävää polyamidea.

Grippaavat jalustin “tyynyt” ovat ruostumatonta terästä ja siten ns. ikuiset. Nuo kokoleveydeltä olevat reiät ovat fiksut; hiekka pääsee putoamaan pois ja jalustin pysyy pitävänä.

Arena Alupro -jalustinta saa kahtena kokona

Tämän aikuisten Alupro -jalustimen leveys on noin 12cm mistä grippaavaa osaa on 10cm. Jalustimen korkeus on 18,5cm mistä ns. sisämitta on 13cm.

Jalustimen muoto ja reunan muotoiltu tekevät jalustimesta todella tukevan tuntuisen. Kun tuo ulkoreuna on alareunasta nostettu noin sentin korkeammalle ei ole sitä vaaraa, että jalustin aukeaisi vahingossa. Ja se että varren nivel on yläreunassa, on myös fiksu juttu sillä siten nivel ei likaannu niin helposti. Tähän kokoon sopii useimmat kengät ja saappaat mitkä ovat esim. 36-42 kokoisia.

Lasten malli löytyy täältä verkkiksestä Junior-versiona.

Nämä ovat kyllä todella mukavan tuntuiset jalustimet käyttää.

Toimitus noin 3-4 päivässä.

 

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

ACavallo jalustin Alupro -mallina on superkevyt ja tukeva.

Kevyt ACavallo Arena -jalustin on kestävä ja pestävä

Jalustimen runko-osa on alumiinia ja ulkoreunan aukeava varsi sekä pohja polyamidea. Nämä materiaalit ovat superkestäviä ja helppoja pitää puhtaana.

Grippaavat jalustin “tyynyt” ovat ruostumatonta terästä ja siten ns. ikuiset. Ne ovat myös helpot putsata sillä kengän pohjasta tuleva hiekka varisee läpi. Muu kuivunut lika lähtee kun liotat jalustimia vedessä ja peset ne sitten tiskiharjalla.

 

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, , , , ,