Estesatula Wintec Pro Pony Jump

889.00

Ponin estesatula Wintec Pro Pony Jump on kevyt ja hyvin istuva sekä tukeva malli missä on syvähkö istuin.

Tämä estesatula on yksi suosituimpia Wintec -malleja eikä mikään ihme sillä satulassa on helppo istua ja sillä voi myös maastoilla ja ratsastaa perus sileän ratsastusta. Todella hyvä, että tätä mallia saa myös pikkuponien kokona.

Satulassa on kestävä ja joustava Elastiflex-runko. Satulan sisällä on Cair-panelit vaimentamassa selkään kohdistuvaa painetta. Satulan istuvuutta muokataan kaarta vaihtamalla ja toppauspaloja lisäämällä/poistamalla. Ratsastajaan päin muokattavuus tarkoittaa myös polvi-ja pohjetukien paikkaa.

Hevosta vasten olevat pinnoitetut panelit ovat pehmeät ja ne muotoutuvat paineesta. Istuimen keinomokkainen pintamateriaali kerää irtokarvaa mutta ne lähtevät pyyhkimällä ja harjaamalla irti. Pöly ja kurahan lähtevät ihan kostealla sienellä pyyhkimällä.

Tähän malliin voi halutessaan vaihtaa isommat polvituet ja pohjetuet. Yhdet tulee toki satulan mukava mutta jokainen miettii sitten arjessa onko tarvetta isommille -tai tuille yleensäkään. Voihan ne jättää poiskin.

Tätä Poni Pro Jump -estesatulaa saa myös ruskeana. Satulan paino on noin 4,5 kiloa eli ihanan kevyt on tämäkin malli.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Wintec Pro Pony Jump on tosi kiva estesatula missä on sama pitävä keinomokkapinta kuin Pro koulusatulassa.

Satula on todella hyvä esimerkiksi ensimmäiseksi estesatulaksi ratsu-uransa alussa olevalle ponille; satulahan muokkautuu sitä mukaa kun hevosen runko tulee muuttumaan. Estesatulaan voi vaihtaa etukaaren, toppauspaloja sekä polvi-ja pohjetukien paikkaa.

Grippaava materiaali on kiva myös lapsiratsastajalle joka aloittelee esteuraansa.

Keinomokkainen pinta on mukavan tuntuista ja lisäksi grippaavaa jotta pysyt paremmin kyydissä. Sen voi pestä vedellä ja saippualla jos satula likaantuu ihan kunnolla. Pienen pölyn ja kuran voi pyyhkiä pois kostealla sienellä.

Kysy tarkempi toimitusaika tilausta tehdessä.

Lisätiedot

koko

Värivaihtoehto

,