Estesatula Bates Victrix ruskea

3,850.00

Bates Victrix on uusi Luxe-nahkainen estesatula.

Bates Victrix estesatula on Cair -paneloitu

Bates Victrix estesatulassa on kapea istuin minkä ansiosta pääset lähelle hevosta. Satulassa on Cair-panelointi mikä vaimentaa hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Satulaa voidaan muokata toppauspaloilla jos sen balanssia tarvitsee muuttaa.

Bates Victrix satulassa on sweetspot

Muita istuvuuteen ja ratsastajan istuntaan vaikuttavia seikkoja ovat irroitettavat polvi-ja pohjetuet mitä siirtämällä saat muokattua satulaa niin että se sopii omalle istunnallesi. Toki istumisfiilikseen vaikuttaa paljon tämän satulan pehmeä ja grippaava Luxe -nahka. Satulassa on sama sweetspot mikä tuli tutuksi Advanta -satulasta.

Bates Victrix estesatulan siirrettävät jalustinhihnankoukut ovat fiksu juttu

Victrix -estesatulassa on siirrettävä jalustinhihnankoukku joten ratsastajan istuntaan voidaan vaikuttaa myös sen avulla. Jalustinhihna asettuu hyvin sille muotoiltuun kohtaan satulan siivessä joten hihna on lähes huomaamattoman tuntuinen. Samalla kun säädät jalustinhihnojen pituuden, voit myös säätää polvi-ja pohjetukien paikan tai ottaa tuet kokonaan pois.

Synergy panel löytyy myös Bates Victrix -estesatulasta

Tässä uudessa estesatulassa on sama synergy panel mikä tuli tutuksi Advanta -kenttäsatulassa. Se mahdollistaa satulan (ja sitä kautta myös ratsastajan) asettumisen lähelle hevosta ja silti hyvä säkätilan, selkärangan tilan ja etujalan vapaan liikkumisen.

Estesatulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista.

Bates Victrix -estesatula on hyvä malli suora- tai suorahkorunkoiselle hevoselle. Mallin saa muokattua myös korkeampi säkäiselle hevoselle.

Victrix -estesatula painaa noin 6,8 kiloa.

Tarkasta satulan toimitusaika ennen tilauksen tekemistä

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bates Victrix -estesatula on hyvä malli suora- tai suorahkorunkoiselle hevoselle. Hyvän muokattavuuden ansiosta satulaa saa muokattua sitä mukaa kun hevosen lihaksisto kehittyy. Tämä on superhieno juttu sillä usein hevosten lihakset kehittyvät kovastikin kun Cair-panelit saavat ne pysymaan rennompina.

Victrix -estesatula valmistetaan erikoispehmeällä Luxe-nahalla. Tässä uudessa satulamallissa on ihan mahdottoman monta hyvää väriyhdistelmää. Valmiina on pääsääntöisesti yksivärinen ruskea sekä muutama eri väriyhdistelmä. Osa väreistä tehdään tilauksesta mikä tarkoittaa noin 12 viikon toimitusaikaa. Menevimmät värit ja koot ovat varastovalmiina jolloin niiden toimitusaika on noin 3-10 päivää.

Eikö ole kauniita nämä ruskean sävyt?

Cair-paneloitu Victrix -estesatula painaa noin 6,8 kiloa. Istuvuuden ja muokattavuuden ohella satulan paino on yksi tärkeä seikka mitä on hyvä miettiä. Miksi selkään pitäisi kohdistaa paljon painoa jos valittavana on myös näitä teknisiä, keveämpiä vaihtoehtoja?

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

, , , , , , , , , ,