Ratsastuskypärä Swing H22 ruusukulta

119.95

Ratsastuskypärä Swing H22 on tukevan tuntuinen uutuusmalli

Ratsastuskypärä Swing H22 rosegold on kevyt ja tukeva uutuus

Säädettävä kypärämalli istuu tukevasti päähän ja on kevyt. Tässä mallissa on hyvä ilmastointi ja toki myös pestävä vuorikangas. Mattamusta kuori on tyylikkään näköinen ja siihen sopii hyvin keskipalkin musta kimallus. Ja kun reunoilla on ruusukultaa niin onhan tämä malli tosi onnistunut!

Tämä malli on pienellä lipalla. Saman kypärän saa myös kokonaan mustana vaihtoehtona. Ja tässä mallissa pinta on mikromokkaa.

Yhden kuorikoon säätövara on 2 numeroa. Mittaa päänympärys ja valitse sitten lähimmäksi osuva kuorikoko.

Paino M-koossa noin 580

Ratsastuskypärä on CE-hyväksytty ja noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

Myymälässä on hetitoimituksessa koko 51-55 ja 55-57. Muiden kokojen toimitusaika on nyt noin 8 arkipäivää.

Myymälän kypärät lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Swing H22 ratsastuskypärä on uusin kypärämalli.

Tässä säädettävässä kypärämallissa on kaksivärinen kimaltava keskipalkki ja reunoilla ruusukullan sävyiset kiiltävät tehosteet.

Se teknisempi puoli eli materiaalit ovat toki tärkeitä nekin – tässä Swingin mallissa on nopeasti kuivuva vuorikangas mikä on toki irroitettava ja pestävä. Kypärän sileä pinta on helposti sienellä tai pyyhkeellä putsattavissa. Vaikka iskuja vaimentava osio kuoren sisäpuolella on paksu niin kypärä on silti todella kevyt (580g).

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän muoto. Swingin uusi malli on matalaprofiilinen ja hyvin päähän asettuva malli. Sopii hyvin jos pää ei ole kapea vaan ennemminkin ns. normaali tai hieman pyöreä otsalta. Mitoitus on normaalia sillä ainakin minun 57cm kokoiseen päähän menee 57-58 -kuorikoko.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

, ,