Ratsastusleggins kokogrippi sininen ELT Ella

49.95

ELT ratsastusleggins korkealla vyötäröllä on nimeltään Ella.

ELT ratsastusleggins istuu hyvin ja on mukavan tuntuinen päällä

Jos nämä eivät ole mukavat ja helpot päällä niin sitten en enää tiedä mitkä ovat! Leggins istuu kuin sukkahousu ja on tosi kiva vapaa-ajan talleiluhousuna sekä tietysti ratsastushousuna.

ELT Ella ratsastuslegginssit ovat korkealla vyötäröllä

Ella on istuva ja helposti päälle sujautettava malli. Tässä legginssissä on korkea vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten.

Ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa joten pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Ratsastusleggins on mukavan tuntuista, pehmeää polyesteri/elastan -sekoitetta. Sininen väri on helppo kun senhän yhdistää kaikkeen, eikö vaan?

Millaista mitoitusta ratsastuslegginssit ovat?

Ratsastushousun mitoitus on ns. normaalia ja malli on hieman slimmi. Minä käytän yleensä kokoa 38 ja se menee näistäkin helposti sillä legginskangas on joustavaa. Voit siis valita sen koon mitä yleensäkin käytät housuissa; nämä tuntuvat siltä kuin kiskoisit jalkaan paksut sukkahousut. Mutta huom! jos mietit esim. 38 ja 40-kokojen väliltä, kannattaa valita pienempi. Kangas on tosi joustavaa!

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään nurinpäin käännettynä hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Myymälässä on nyt 152,176,34,36,38,40 ja 42 hetitoimituksessa. Muiden kokojen toimitusaika noin 8-9 päivää

 

 

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ratsastusleggins korkealla vyötäröllä on aivan ihana päällä!

Sininen ELT Ella on istuva malli mikä ensiksi näyttää aika slimmille mutta superjoustava kangas pelastaa paljon! Nämä sujahtaa päälle yhtä helposti kuin sukkahousut!

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät “jämähdä” satulaan. Housun paikka on sellainen juttu mikä jakaa mielipiteitä tosi tehokkaasti ja mikäs siinä. Jokainen löytää itselle sopivan paikkamallin kokeilemalla. Tämän mallinen silikonigrippi on saanut paljon kiitosta mun asiakkaissa.

Näissä saksalaisen ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Ja tämäkin malli istuu tosi hyvin!

Jos käytät yleensä esim. 38 ja 40-kokoisia housuja niin tässä mallissa menee 38-koko.

36-koossa vyötärönympärys on venyttämättä 66cm ja lantio 76cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 75cm

38-koossa vyötärönympärys on 68cm ja lantio 80cm. Lahje on 77cm

40-koossa vyötärönympärys on 74cm ja lantio 82cm. Lahje on 77cm.

Lisätiedot

koko

, , , , , ,