Panssarivyö musta

109.00

Panssarivyö on hyvin muotoiltu malli missä on mukavan pehmeä vuoraus.

Muotoiltu panssarivyö on napakoilla joustoilla

Tämä on kyllä hevoselle kiva malli vaikka ette hyppäisikään. Tässä panssarivyössä on joustot molemmilla puolilla. Ja ”jousto” on tässä vyössä ihan ok juttu sillä ne ovat kolminkertaiset ja tosi napakat.

Muotoillussa panssariosassa on palohaka ja d-renkaita apuohjia varten. Lukko ja rengas on aseteltu panssariin niin etteivät ne pääse helposti tarttumaan mihinkään. Kannattaa tarkastaa oma mardingal, ettei sen lenkki (jos käytät lenkkiä) jää niin ”avonaiseksi” että voisi hypätessä tarttua hevosen kenkään tai oksiin tms.

Muotoiltu panssariosa on leveimmältä kohdalta 30cm ja kapeimmalta 26cm. Pituus mahaa vasten on 32cm. Tämä on kiva malli myös isoille poneille.

Vyön mitta tarkoittaa soljesta solkeen mittaa. Panssari valitaan yleensä noin 5cm pidempänä kuin tavallinen yleisvyö.

Kaikkia kokoja on varastossa ja niiden toimitusaika on nyt noin 8-10 päivää.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Panssarivyö on muotoiltu ja sen hevosta vasten tuleva pinta on todella pehmeää. Tämä on kyllä mukavan tuntuinen vyö käyttää vaikka et hyppäisikään.

Vyön sivuissa on d-renkaat erilaisia apuohjia varten. Panssarissa on edessä d-rengas ja iso palohaka mikä on hyvin napakasti panssaria vasten.

Tässä panssarivyössä on kolminkertaiset joustot molemmissa päissä. Molemmilla puolilla on tosiaan kolminkertaiset joustot mitkä kestävät ja ovat niin napakat ettei niitä vetäise liian tiukalle. Toki vyön tiukkuus on muutenkin sellainen asia, että se täytyy opetella -ja opettaa muille hepalla ratsastaville, ettei vyötä vahingossa kiristetä liikaa.

Puhdista ja rasvaa panssarivyö riittävän usein

Nahkainen vyö olisi hyvä puhdistaa pyyhkimällä jokaisen käytön jälkeen. Hoitavat Leovet nahkasaippuat puhdistavat ja ravitsevat nahkaa niin ettei nahkarasvaa tarvita usein. Ehkä se rasvaaminen on tärkeintä silloin kun sääolot ovat todella kurjat eli kun ratsastat kurassa tai vyö muuten kastuu usein.

 

Lisätiedot

koko

, , , ,