Viikon tarjouksia 10.11. ->

Uusi viikko starttaa uusilla tarjouksilla. Mitä ajatuksia nämä tarjoustuotteet minussa herättävät?

Nameistahan voidaan olla montaa mieltä mutta kyllä minä niitä käytän niin koiran kuin heppojen kanssa puuhatessa. Tärkeää on tietysti, että on ne tietyt pelisäännöt olemassa missä ihminen kertoo miten toimitaan. Ja eläimet palkitaan esimerkiksi paineen lakkaamisella kun toiminta on haluttua. Näin lyhykäisyydessä. Mutta esimerkiksi uusien asioiden opettamisessa heppanamilla palkkaminenkin on ollut tosi tehokasta niin koirien kuin hevosten kanssa. Ja se on myös sitä mukavaa puuhastelua, ”leikkimistä” mikä minusta on tärkeää -eihän se yhdessäolo voi olla vaan esimerkiksi treenaamista. No, viikon tarjoustuotteena on ”terveysnameja” mitkä eivät nyt sentään paranna hengitysteitä mutta jotain hyvää vaikutusta näissä yrteissä on! Kilon pussi on teille 4,95

Ja mitä kypäränalushuppuun tulee niin sehän on ihan ehdoton ulkona ratsastaessa MUTTA myös muussa ulkoilussa. Toimii kuulkaa jäällä luistellessa ja hiihtäessä todella hyvin! Yhdenkoon hupussa pääosa on ohutta ja joustavaa lycramaista materiaalia mikä ei vie tilaa kypärän alla. Ja sitten tuo kiinteä paksu fleecekauluri…ihan super sillä se suojaa hyvin ja lämmittää mutta ei ole ahdistavan tiukan tuntuinen kaulassa. Toimii! Ja tarjoushinta 10,50 toimii myös!

Tallitoppaloimi voi joillekin tuntua kaukaa haetulta mutta osassa Suomea on superkylmää ja tulee sitä kylmää ennemmin tai myöhemmin joka puolelle. Jos hevonen on klipattu niin silloin tämä on se yöpuku mikä päällä kelpaa köllötellä. Ja tällaisen liukaspintaisen loimen päälle on aamutallillaisen helppo heittää ulkoloimi. Koko paketti toimii ulkoillessa ja kun loimet pääsevät vähän liikkumaan niin kumpikaan ei vedä toista vinoon hevosen kyljelle. Onhan se ulkoilu mukavampaa kun loimet pysyvät paikoillaan vaikka kuinka rallaa ja loikkii! Vatsaläpällinen (!) fullneck talliloimi on tarjoushinnalla 73,50

Ja viimeisenä vaan ei todellakaan vähäisenä on mukavista mukavin turvaliivi. Tämä Swing on kyllä noussu viimeisen vuoden aikana tosi tykätyksi malliksi, enkä ihmettele sillä niin mukava tämä on päällä! Ratsastajan turvaliivi tulee olla sellainen ettei se rajoita ratsastajan mukautumista hevosen liikkeeseen eikä rajoita esimerkiksi istuntaa, ryhtiä. Ja tämä turvaliivi on juuri sellainen! Tietysti minä tykkään myös siitä että tässä on ratsastusturvaliivi minkä voi pestä! Selkäpanssarin saa pujotettua pois jolloin liivin voi pestä. Edessä ja sivuilla olevat memoryfoamit kestävät hyvin pesua. Ja sivuilla olevat tarranauhat voi aika-ajoin raaputella puhtaaksi niin sivusäätö pelaa. Hirmuisen kiva malli ja kiva on tuo hinta normaalistikin saati nyt tarjouksella kun lasten liivi on 95,20 ja aikuisten 103,20.

Verkkokaupassa on lisää tietoa jokaisesta tuotteesta. Siellä näkyy tarjoushinnan lisäksi ovh-hinta, saatavuus ja toimitusaikatietoja.

Tutustu lisää täällä: https://www.suitsisoppi.fi/verkkokauppa/tuote-osasto/viikontarjoukset/