Yleissatula Wintec 2000 Wide

849.00

Yleissatula Wintec 2000 Wide

849.00

Yleissatula Wintec 2000 Wide on kevyt ja hyvin istuva sekä tukeva satula missä on syvä istuin.

Tämä yleissatula on yksi uusia Wintec -malleja. Wide -malliahan on ollut aiemmin 500 -sarjassa ja ne se on myös keinomokkaisessa 2000-satulassa.

Leveässä yleissatulassa on helppo istua ja sillä voi hypätä, maastoilla ja ratsastaa koulua. Hyvä vaihtoehto esimerkiksi ratsastuskoulun satulaksi tai nuorelle , selästään kehittyvälle hevoselle ensisatulaksi.

Satulassa on kestävä ja joustava Elastiflex-runko. Satulan sisällä on Cair-panelit vaimentamassa selkään kohdistuvaa painetta. Vastinhihnat voi kiinnittää neljään eri kohtaan joten istuvuutta muokataan mm. siten. Ja satulan istuvuutta muokataan toki myös kaarta vaihtamalla ja toppauspaloja lisäämällä/poistamalla.

Hevosta vasten olevat Equi-Leather -pinnoitetut panelit ovat pehmeät ja ne muotoutuvat paineesta. Istuimen keinomokkainen pintamateriaali kerää irtokarvaa mutta ne lähtevät imuroimalla ja harjaamalla irti. Pöly ja kurahan lähtevät ihan kostealla sienellä pyyhkimällä.

Tähän malliin voi halutessaan vaihtaa nahkaiset vastinhihnat. Satulassa on mukana yhdet polvituet ja niitä voit toki hankkia erikokoisia oman mieltymyksen mukaan.

2000 yleissatula-mallia saa myös ruskeana. Satulan paino on noin kuusi kiloa eli ihanan kevyt on tämäkin malli.

Kaikkia wide-runkoisen satulan istuinkokoja ei ole kotimaan varastossa mutta ne saapuvat reilun viikon toimitusajalla Wintecin varastolta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Yleissatula Wintec 2000 wide on uusi malli todella leveärunkoisille hevosille. Wintec 2000 wide tosi kiva satulamalli kun haluat maastoilla, hypätä  ja mennä perus sileän ratsastusta. Satula on todella hyvä esimerkiksi ensimmäiseksi satulaksi ratsu-uransa alussa olevalle hevoselle minkä runko tulee muuttumaan. Tätä satulaahan pystyy muokkaamaan sitä mukaa kun hevosen lihaksisto kehittyy. Ja muistutuksena vielä, että tähän erikoisvahvistettuun runkoon on omat vaihtokaaret mitä ei käytetä ns. normaalirungolla oleviin Wintec-satuloihin.

Keinomokkainen pinta on mukavan tuntuista ja lisäksi grippaavaa jotta pysyisit paremmin satulassa.

Lisätiedot

koko

, , , ,

Värivaihtoehto

,