Yleissatula Wintec 2000 korkea säkä

849.00

Yleissatula Wintec 2000 korkea säkä

849.00

Yleissatula Wintec 2000 High Wither on kevyt ja hyvin istuva sekä tukeva satula korkeasäkäiselle hevoselle. Tässä satulassa on syvä istuin kantikkaalla takakaarella.

Tämä yleissatula on yksi uusia Wintec -malleja. 2000-yleismalliahan on ollut aiemminkin saatavana mutta nyt se on myös tällaisena korkeasäkäisen hevosen mallina!

Yleissatulassa on helppo istua ja sillä voi hypätä, maastoilla ja ratsastaa koulua. Hyvä vaihtoehto esimerkiksi ratsastuskoulun satulaksi tai nuorelle , selästään kehittyvälle kuivakalle hevoselle ensisatulaksi.

Satulassa on kevyt, kestävä ja joustava Elastiflex-runko. Satulan sisällä on Cair-panelit vaimentamassa selkään kohdistuvaa painetta. Vastinhihnat voi kiinnittää neljään eri kohtaan joten istuvuutta muokataan mm. siten. Ja satulan istuvuutta muokataan toki myös kaarta vaihtamalla ja toppauspaloja lisäämällä/poistamalla.

Hevosta vasten olevat Equi-Leather -pinnoitetut panelit ovat vieläkin pehmeämmät kuin aiemmin. Ne muotoutuvat paineesta kun satula otetaan käyttöön. Istuimen keinomokkainen pintamateriaali kerää toki irtokarvaa mutta ne lähtevät imuroimalla ja harjaamalla irti. Pöly ja kurahan lähtevät ihan kostealla sienellä pyyhkimällä. Satulan voi myös tarvittaessa pestä mutta harvoin niin tarvitsee tehdä. Rankkasateen kasteleman pinnan saa kuivemmaksi kumisella lastalla pyyhkimällä. Satula kuivahtaa hyvin kun sen jättää hyvin ilmastoituun tilaan kuivumaan.

Tähän malliin voi halutessaan vaihtaa nahkaiset vastinhihnat. Satulassa on mukana yhdet polvituet ja niitä voit toki hankkia erikokoisia oman mieltymyksen mukaan.

2000 yleissatula-mallia saa myös ruskeana. Satulan paino on noin kuusi kiloa eli ihanan kevyt on tämäkin malli.

Kaikkia istuinkokoja ei ole kotimaan varastossa mutta ne saapuvat reilun viikon toimitusajalla Wintecin varastolta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Yleissatula Wintec 2000 High Wither on uusi malli korkeasäkäisille hevosille. Wintec 2000 tosi kiva satulamalli kun haluat maastoilla, hypätä  ja mennä perus sileän ratsastusta. Satula on todella hyvä esimerkiksi ensimmäiseksi satulaksi ratsu-uransa alussa olevalle hevoselle minkä runko tulee muuttumaan. Tätä satulaahan pystyy muokkaamaan sitä mukaa kun hevosen lihaksisto kehittyy.

Keinomokkainen pinta on mukavan tuntuista ja lisäksi grippaavaa jotta pysyisit paremmin satulassa.

Korkeasäkäisille hevosille on ollut aika vähän malleja joten on todella hyvä, että Wintec teki tämän muokattavan mallin! Ja huom! tässä satulassa on valmiina vihreä kaari mikä on toiseksi kapein Wintecin kaarista. Satulaan voi käyttää kaikkia Wintecin normaalirunkoon tarkoitettuja kaaria (keltainen, vihreä, musta, sininen, punainen ja valkea).

Lisätiedot

koko

, , , ,

Värivaihtoehto

,