Vyö Stony silver

47.50

Stony vyö on kyllä kiva!

Musta nahkainen vyö on mukavan tuntuinen. Vyön kimalluksesta huolehtii kuusi riviä pikkublingejä. Vyön solki on tietenkin teräksen sävyinen jotta se sopii kiviin.Ratsastushousuihin tarkoitettu vyö on kolme senttiä leveä eli sen saa pujotettua varmaan kaikkiin ratsastushousuihin. Mutta hei, sopii tämä malli myös muiden housujen kanssa käytettäväksi.

Myymälässä on yleensä 80 ja 85cm mittoja (sitten kun täydennyksiä tulee huhtikuun lopulla). Muut mitat tulevat noin 8 -10 päivän toimitusajalla.

Vyön mitta tarkoittaa pituutta missä solki tulee keskimmäiseen reikään. Siitä on varaa löysätä tai kiristää kahden reiän verran.

 

Poista

Kuvaus

Vyö kirkkailla kivillä ja mustalla nahalla sopii hyvin niin kisahousuihin kuin arkiratsareihin.

Tässä silver -värissä kimalluksesta huolehtii kuusi riviä pikkublingejä. Vyön solki on sopivasti kirkkaan hopean sävyinen.

Nahkainen Stony-vyö on kolme senttiä leveä ja sopii hyvin ratsastushousujen ja muiden housujen kanssa käytettäväksi. Nahka on mukavan pehmeätä ja silti tukevan tuntuinen. Koristekivet on asetettu vyöhön niin hyvin, että ne pysyvät kiinni eivätkä tartu helposti esim neulepaitaan tms. Ja vaikka tästä mallista puhutaan ratsastusvyönä niin vyö on kyllä päheen näköinen ihan arkihousuissakin. Eli tätä mallia käyttää koulussa, töissä, vapaalla tai missä tahansa muuallakin kuin tallilla.

Tätä mustaa nahkavyötä on saatavana viisi eri mittaa.

Tällä hetkellä varastossa on 75cm ja 95cm mitat. Toimitusaika näille mitoille on nyt noin 10 päivää.

Lisää mittoja tulee varastoon noin 25.4. aikoihin jolloin mitat saa aina 100cm mittaan saakka.

Lisätiedot

koko

,