Vyö ruusukulta

47.50

Ruusukulta vyö on kyllä NIIN ihana. Voihan se vaikuttaa pinnalliselta intoilla jostain vyöstä mutta otan sen riskin ja hehkutan siitä huolimatta!

Täydellinen vyö ratsastushousuihin on ruusukultaa ja lakeria

Nahkainen vyö kiiltää hienosti sillä se on lakeroitua. Ja kimalluksesta huolehtii sitten kuusi riviä rosé -sävyisiä pikkublingejä. Vyön solki on tietenkin ruusukullan sävyinen.

Vyö on kolme senttiä leveä ja sopii hyvin monenlaisten housujen kanssa käytettäväksi. Eli tämä malli voisi olla käytössä muissakin kuin ratsastushousuissa!

Vyön mitta tarkoittaa pituutta missä solki tulee keskimmäiseen reikään. Siitä on varaa löysätä tai kiristää kahden reiän verran.

Lakerinen malli voi tuntua alkuun ”jämäkämmälle” jos olet aiemmin käyttänyt kankaisia tai pelkkää nahkaa olevia malleja. Fiilikseen tottuu kyllä nopeasti.

Myymälän vyöt lähetetään tilauspäivänä

Kuvaus

Ruusukulta vyö kiiltää hienosti sillä se on lakeroitua. Ja kiiltävän lakerin lisäksi tässä Rose Gold -vyössa on kuusi riviä rosé -sävyisiä pikkublingejä. Vyön solki on tietenkin ruusukullan sävyinen.

Nahkainen vyö on kolme senttiä leveä ja sopii hyvin ratsastushousujen ja muiden housujen kanssa käytettäväksi. Tätä ruusukulta sävyistä vyötä saa normaalisti viitenä ei mittana (75-100cm välillä).

Tämä on kyllä ihanan näköinen!

Lisätiedot

koko