Vohveliloimi punaruutu

45.00

Vohveliloimi punaruutu

45.00

Vohveliloimi Horse Comfort -merkiltä on istuva malli missä kevyt kangassekoite on miellyttävän tuntuista  ja hyvin kuivattavaa.

Horse Comfort -loimet suunnitellaan täällä kotimaassa joten niiden mallit istuvat useimmiten meidän hevosille hyvin. Tämän vohveliloimen etuosa on vuorattu liukkaalla nailonkankaalla. Kuivattavassa vohveliloimessa on ristivyöt.

Loimen mitoitus on normaalia eli jos teillä useimmat loimet ovat vaikkapa 135cm kokoa niin tästä voi valita saman.

Konepesu 30 asteessa. Kuivaa loimi tasolla.

Loimia on hyvin varastossa joten sen toimitusaika on yleensä noin neljä arkipäivää.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Vohveliloimi on kiva kuivatusloimi, kuljetusloimi ja miksipä ei myös yöpuku. Vaikka vohveliloimessa on pehmeä pinta, irtoaa siitä kuivikkeet aika hyvin ihan kopistamalla.

Talli lämpiää usein yön aikana aika reilustikin joten ne paksummat toppistyyppiset sisäloimet voi alkukevään aikana korvata tällaisella kevyemmällä vohvelikankaisella versiolla. Klipatut hevoset alkavat pärjätä ihan tällainen loimi päällä ja klippaamattomat pärjäävät kuivana ihan ilman loimia. Ja jos se hiki on päässyt tulemaan niin tällaisella loimella kuivahtaa nopeasti.

Pesun jälkeen en laittaisi tätä ensimmäisenä vaan jonkin vielä kuivattamamman version -tämä vohveli voi jäädä sitten viimeisenä yöpuvuksi.

Helppo loimi pestä sillä se ei paina paljon kosteanakaan ja kuivuu aika nopeasti.

Lisätiedot

koko

, , , , , , ,