Verkkaritakki Keskimäki selkäpainatuksella

69.00

ELT London on hyvä treenitakki

ELT verkkaritakki on kivan tuntuinen päällä

Sininen verkkaritakki on hyvin istuva ja tosi mukavan tuntuinen.

Ratsastustakin powerstretch -kangas on polyesteri/elastan -sekoitetta. Se on joustava, hengittävä ja pysyy siistinä joten takki toimii hienosti ratsastuksessa ja tallihommissa.

Takin selkäosassa on hyvin tilaa logolle joten London on kiva tiimitakiksikin.

Mitoitus on jopa reiluhkoa. Minä 38 -kokoa käyttävänä valitsin tästä S-koon. Se istuu hyvin ja joustaa niin, että alle mahtui hyvin tekninen paita. Ja kangas tuntui niin joustavalta, että alla olisi voinut olla paksumpikin paita. Erityismaininta hihoista sillä ne ovat pitkät niinkuin pitää!

ELT London on todella kiva takki kaikille jotka haluatte mukavan tuntuisen takin ympärivuotiseen käyttöön. Nyt tällä alkaa pärjätä maneesissa kun alla on lämmikettä. Eikä aikaakaan kun maneesista siirrytään ulos ja siellä pikkuhiljaa takin alle vaihdetaan ohuempaa paitaa. Kesällä tämä on kiva olla mukana jos sattuisi tulemaan viileämpi keli ja syksyn tullen taas lisätään vaatetta alle. Ja kun talvi koittaa niin London on sitten toppatakin alla lämmittämässä.

Tästä mallista valitaan usein kirjainkoko pienempi kuin muut takit ovat!

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Myymälässä on yhdet xxs, xs ja m-koot jäljellä.

Huom! Tämä malli on jo myyty loppuun varastosta!

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

ELT verkkaritakki on ratsastukseen suunniteltu malli mikä on superjoustavaa kangasta ja siksi niin superhyvin istuva malli. Tällä takilla voi mennä koulua sillä ryhti näkyy…ja sekin näkyy jos ryhti olisi unohtunut. Ja toimii yhtä hyvin estehommissakin sillä turvaliivi on helppo laittaa tämän ohuen takin päälle.

London on kyllä “helppo” takki päällä. Se on niin hyvin istuva, juuri sopivan lyhyt jotta toimii ratsastaessa ja hevosen hoitohommissa ym. talliaskareissa. “lyhyt” tarkoittaa sitä, että takki ulottuu lantiolle hieman suoliluiden alapuolelle. Ja koska tämä on istuva ja ohut niin takki toimii myös välikerroksena esim. kuoritakin tai toppiksen alla.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

, ,