Varpaanlämmitin Only Hot

2.95

Varpaanlämmitin on niin hyvä keksintö!

Only Hot varpaanlämmitin lämmittää jopa yhdeksän tuntia

Varpaanlämmitin on hyvin ohut ja päästä pyöristetty malli mikä on helppo sujauttaa tallikenkään tai ratsastussaappaaseen.

Lämmitin sisältää rautaa, vettä,suolaa, selluloosaa ja vermiculiittia (imemään kosteutta). Ota varpaanlämmitin pois suojapussista ja aseta kenkään. Muista käyttää sukkia suojaamaan omaa ihoasi. Lämmitin alkaa reagoida happeen välittömästi ja tuottaa lämpöä. Jos ne tuntuvat jossain vaiheessa liian lämpimiltä, ota pussit pois kengistä.

Varpaanlämmitin toimii jopa yhdeksän tuntia. Käytetyt lämmitinpussit voi hävittää normaalissa kotitalousjätteessä.

Lämmittimen koko on 7cm*10cm

Pussissa on kaksi kappaletta

Myymälän varpaanlämmittimet lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä

2 varastossa

Kuvaus

Varpaanlämmitin on pakattu näppärään pakettiin minkä voi ottaa takin taskuun mukaan. Sitten vaan otat lämmittimet paketista ja sujautat kenkiin kun siltä tuntuu. Poista suojakääre lämmittimestä ja laita lämmitin sukkaan siihenkohtaa päkiää/varpaita mihin se asettuu hyvin. Varpaanlämmitin lämpiää noin 36-40 asteiseksi. Jos lämpö tuntuu jossain vaiheessa liaan korkealle, poista lämmitin.

Lämmitin soveltuu vain sellaisille nuorille/aikuisille käytettäväksi jotka osaavat arvioida lämmön vaikutusta jalkoihin. Lämmittimiä käytetään vain jalkoihin joissa on terve iho. Ei diabetesta tai erilaisia verenkiertohäiriöitä sairastaville henkilöille. Ei suositella raskaana oleville.

Varo aineen joutumista silmien tai suun limakalvoille.

Varpaanlämmitin on täysin myrkytön ja hajuton tuote.