Ulkoloimi 150g 1200D W Ultimate

159.50

Ultimate 1200D ulkoloimi on hyvä talviloimi

Mitä materiaalia Wahlstenin Ultimate ulkoloimi on?

Tässä mustassa 1200D kankaisessa loimessa on vedenpitävä polyesterinen pintakangas.

Loimen sisäpuolella on liukas vuorikangas mikä on sen verran liukkaan tuntuista että ulkoloimi soveltuu hyvin myös talliloimen päällä käytettäväksi. Näin tästä loimesta on iloa lauhalla ja kylmemmällä talvikaudella.

Korkea fullneck-kaulaosa on muotoiltu ja loimessa on säädettävä kiinnitys edessä. Loimen lapalaskokset ovat isot, lisäksi on tässä mallissa on tottakai ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

Liukas sisävuori on myös pesun ja kulutuksen kestävää polyesteria.

Ulkoloimen mitoitus

Mitoitus on normaalia eli voit valita tästä fullneckloimesta saman koon mitä teidän loimet yleensä ovat.

Aseta loimi kaulalle ja vedä sitä sen verran taaksepäin, että saat rinnan kohdan kiinnitykset kiinni. Suorista kaulakappale ja kiinnitä se. Vedä loimi sitten selkää pitkin taakse ja tarkasta, että häntäläppää ennen oleva takasauma on hännän tyvessä tai hieman hännän päällä. Näin saat loimen asettumaan oikealle kohdalle.

Loimen koko (esim. 155cm) tarkoittaa hevosen selkämittaa.

Ulkoloimen pesu

Selvää on, että loimi likaantuu kun hevonen pääsee piehtaroimaan ja riekkumaan tarhatessa. Kun peset loimen niin käytä mieluiten ulkoloimelle (tai muille vedenpitäville kankaille) suunniteltua pesuainetta. Konepesu 30 asteessa.

Kuivaa loimi hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos lisäät loimeen veden hylkivää kyllästettä, kannattaa se laittaa hyvin ilmastoidussa tilassa

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ulkoloimi 150g täytteellä ja 1200D kankaalla on ajattomasti musta.

Ja jos nyt ihmettelet värivaihtoehtoa näin pimeän aikaan niin tässä mallissa on heijastintereet sekä leveämmät heijastin nauhat mitkä näkyvät kauas! Hyvä niin, sillä tällaisella 1200D kankaalla olevaa loimea saa katsella niin pitkään että erkoisempiin väreihin saattais jo kyllästyä!

Loimen malli on hyvä ja mitoitus vastaa useimpia tuttuja loimimerkkejä.

Tällainen fullneck ulkoloimi 1200 D kankaalla on tosi hyvä varsinkin silloin kun tarhaat hevosta muiden kanssa. Vedenpitävä kangas on myös aika hyvin hampaiden pitävä.

Tilatun loimen voi noutaa kaikista Postin pakettiautomaateista ja Matkahuollon toimipaikoista. Voit myös noutaa tilaamasi loimen myymälästä kun saat ilmoituksen, että tilaus on valmistunut.

Toimitusaika on noin 2-3 päivää.

 

Lisätiedot

koko

, , , ,