Ulkoloimi 100g fullneck Rain Buster ruutu

99.00

Ulkoloimi 100g täytteellä on RainBuster -malliston tykätyimpiä loimia.

Tässä ulkoloimessa on vedenpitävä pintakangas ja liukas nailoninen vuorikangas. Loimessa on kiinnitykset kaulan alapuolella, säätö edessä, lapalaskokset, ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä. 100g:n täytteellä oleva loimi lämmittää samalla kun suojaa kosteudelta ja viimalta. Ja nyt tämän syksy/talven mallissa on lisänä heijastava terenauha ja se on viisautta se!

RainBusterin ulkoloimi on normaalia mitoitusta niinkuin merkin loimet yleensäkin ovat. Jos muut fullneck -loimet ovat teillä yleensä esim. 145cm kokoa niin sama koko käy myös tästä mallista.

Tämä malli on saatavana kokoina 125-165cm.

Toimitusaika noin viisi arkipäivää.

Konepesu 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

Ulkoloimi 100g täytteellä on kiva syksyn ja alkutalven loimi. Tämä ruutukuosi on nyt syksyn uusia juttuja ja tosi hyvä plussa tuo heijastintere!!!

Rain Buster on aika tykätty, edullinen loimi sillä se sopii mallina useimmille hevosille hyvin.

Ulkoloimi 100g täytteellä on samaa mitoitusta kuin kesän sadeloimikin. Loimen etuosan malli on hyvä sillä kaula-aukon kohta pysyy hyvin sään etupuolella. Kaulakappaleen mitoitus on suurimmalle osalle käyttäjistä juuri sopiva.

Loimessa on säätö edessä, lapalaskokset, ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

600 denierin päälikangas on aika kestävä ihan heppalaumassakin. Ja tarvittaessa meiltä saa kyllä loimenpaikkaussettejä jos meno (esim. ruunalaumassa) yltyy liian reippaaksi. Hevoset kun eivät aina ymmärrä arvostaa meidän pyrkimyksiä.

 

Lisätiedot

koko

, , , ,