Ulkoloimi 100g burgundy musta Rain Buster

69.50

Ulkoloimi 100g täytteellä on syksykauden uusi loimimalli.

Ulkoloimen materiaalit

Tässä burgundy-värisessä 600D -loimessa on liukas vuorikangas. Vedenpitävä ripstop -pintakangas on 600D -vaihtoehtona kulutuskestävää.

Ulkoloimi on ilman kaulakappaletta mutta sellaisen saa tarvittaessa. Kaulakappaleen kiinnitykseen on loimessa valmiit tarrat. Loimen lapalaskokset ovat isot, lisäksi on tottakai ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

Rain Buster 100g ulkoloimen mitoitus

Mitoitus on normaalia eli voit valita ulkoloimesta saman koon mitä loimet yleensä ovat.

Aseta loimi kaulalle ja vedä sitä sen verran taaksepäin, että saat rinnan kohdan kiinnityksen kiinni. Vedä loimi sitten selkää pitkin taakse ja tarkasta, että takasauma ennen häntäläppää on hännän tyvessä tai himpun hännän päällä. Näin saat loimen asettumaan oikealle kohdalle etkä valitse vahingossa esimerkiksi liian isoa loimikokoa.

Malli on leikattu niin, että kaula-aukko jää hyvin säkäkohdan etupuolelle.

Ulkoloimen pesu

Selvää on, että loimi likaantuu kun hevonen pääsee piehtaroimaan ja riekkumaan. Malli on suunniteltu niin, että se pysyy päällä reippaammissakin loikissa ja loimen materiaalit kestävät toistuvaa konepesua.

Kun peset loimen niin käytä mieluiten loimille (tai muille vedenpitäville kankaille) suunniteltua pesuainetta. Konepesu 30 asteessa.

Kuivaa loimi hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos lisäät loimeen veden hylkivää kyllästettä, kannattaa se tehdä hyvin ilmastoidussa tilassa.

Myymälässä on nyt 145cm hetitoimituksessa

Poista

Kuvaus

Ulkoloimi 100g täytteellä sopii hyvin viilenevään syyssäähän ja talviloimeksi hevosille mitkä eivät tarvitse paksumpaa loimea.

Burgundy viininpunasävyinen väri mitä jaksaa katsella useammankin kauden. Livenä loimen sävy on hieman tummempi kuin kuvassa.

Liukasvuorinen loimi ei hankaa pidempiaikaisessa käytössäkään. Voit tarvittaessa laittaa hevoselle ensin kosteutta siirtävän väliloimen ja sitten tämän.

Loimen toimitusaika on nyt noin 2-3 vuorokautta eli verkkokauppatilauksia toimitetaan kaiken aikaa ennen kylmien säiden saapumista.

Ulkoloimen hinta on tosi hyvä kun ottaa huomioon nuo materiaalit, joten tässä kohtaa kannattaa varmasti ennakoida nyt kun kaikkia kokoja on vielä saatavana.

Tilatun loimen voi noutaa kaikista Postin pakettiautomaateista. Voit myös noutaa tilaamasi loimen myymälästä.

Lisätiedot

koko

, , , ,