Ulkoloimi 100g 1680D W Storm

189.50

W Storm 1680D pintakankaalla hyvä ulkoloimi

Mitä materiaalia Wahlstenin Storm ulkoloimi on?

Tässä sinisessä ulkoloimessa on 1680D pintakangas. Tällainen nailon on kestävämpää kuin yleisimmin käytettävät 600D ripstopit. Se on myös pehmeämmän tuntuista eikä kahise.

Loimen sisäpuolella on liukas polyesterinen vuorikangas mikä ei hankaa karvapeitettä. Vuorikangas on niin liukkaan tuntuista että ulkoloimi soveltuu hyvin myös talliloimen päällä käytettäväksi. Näin tästä loimesta on iloa lauhalla ja kylmemmällä talvikaudella.

Korkea fullneck-kaulaosa on muotoiltu ja loimessa on säädettävä kiinnitys edessä. Loimen lapalaskokset ovat isot, lisäksi on tässä mallissa on tottakai ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

 

Ulkoloimen mitoitus on reilua

Mitoitus on tässä loimessa hieman reilumpaa eli esim 155cm loimi menee myös hevosille millä selkämitta on lähempänä 160cm.

Aseta loimi kaulalle ja vedä sitä sen verran taaksepäin, että saat rinnan kohdan kiinnitykset kiinni. Suorista kaulakappale ja kiinnitä se. Vedä loimi sitten selkää pitkin taakse ja tarkasta, että häntäläppää ennen oleva takasauma on hännän tyvessä tai hieman hännän päällä. Näin saat loimen asettumaan oikealle kohdalle.

Ulkoloimen pesu

Selvää on, että loimi likaantuu kun sitä käytetään. Kun peset loimen niin käytä mieluiten ulkoloimelle (tai muille vedenpitäville kankaille) suunniteltua pesuainetta. Konepesu 30 asteessa.

Kuivaa loimi hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos lisäät loimeen veden hylkivää kyllästettä, kannattaa se laittaa hyvin ilmastoidussa tilassa.

Loimien toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ulkoloimi 100g täytteellä ja 16800D kankaalla on ajattomasti sininen.

Tässäkin mallissa on heijastintereet jotta ulkoileva hevonen näkyy hämärässä ja pimeässä!

Loimen malli on hyvä ja mitoitus on muuten hieman reilumpaa kuin normaalisti! Tämä malli sopii hyvin niille pyöremmille tai muuten skrodemmille hevosille. Loimen selkämitta on hieman pidempi kuin normaalisti. Eli esim 155 kokoinen loimi on ennemminkin 160cm.

Tällainen fullneck ulkoloimi 1680 D kankaalla on tosi sillä nailon on kulutuskestävämpää kuin yleisemmin käytettävät ripstopit.

Tilatun loimen voi noutaa kaikista Postin pakettiautomaateista ja Matkahuollon toimipaikoista. Voit myös noutaa tilaamasi loimen myymälästä kun saat ilmoituksen, että tilaus on valmistunut.

Toimitusaika on noin 2-3 päivää.

 

Lisätiedot

koko

, , , ,