Turvaliivi Swing P20

159.00

Turvaliivi Swing P20 on kevyt ja tosi mukavan tuntuinen selkäpanssarimalli.

Selkäpanssari Swing P20 on ohuin ja muotoutuvin selkäpanssarimalleista

Liivi on selästä extrahyvin muotoutuva ja suojaava. Tässä Swing P20 -mallissa ajatuksena on suojata ensisijaisesti selkää ja sitten kylkiä. Selän kohdalla on kennomainen silikonimateriaalista tehty paneli ja kylkiluiden kohdalla foamimaista materiaalia olevat palat.

Etupuolella ja kyljissä on joustava ja hyvin hengittävä kangas mikä istuu hyvin kehon ympärille. Joustavan kankaan ansiosta malli istuu hyvin monenlaiseen kehoon.

Turvaliiviä on saatavana neljää aikuisten kokoa mistä myymälässä on yleensä XS/S- kokoa. Se on hyvä ratsastajille jotka käyttävät takeissa ja paidoissa yleensä 36- ja 38-kokoja.

Selkäpanssariliivi on noudattaa EN 1621-2, level 2 standardia mikä on tarkoitettu moottoripyöräsuojaimelle.

Aikuisten XS/S-koko on 45 cm pitkä etuosasta (vetoketjun pituus) ja se sopii noin 155-165cm pituiselle käyttäjälle (joka käyttää 36 tai 38 -kokoisia paitoja). Esimerkiksi minä olen 163cm pitkä ja käytän 36/38 -kokoisia vaatteita ja minulle sopii tämä koko.

S/M-koossa etuosan pituus on 45-49 ja selkäpanssarin pituus 55cm. Käyttäjän pituus voi olla noin 165-175cm.

L-koossa mitat ovat 49-54cm ja 175-190cm

XL-koossa mitat ovat 54-59cm ja 190-200cm

XS/S-koko on myymälässä heti toimituksessa.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Turvaliivi Swing P20 on uusin liivimalleista. P20 -mallissa on kennomainen panssari selässä ja foamipalat suojaamassa kyljissä.

Selän kennomainen panssari on geelimateriaalin ansiosta superjoustavaa. Selkäpanssari kääntyilee taivutettaessa todella hyvin eli se myös muotoutuu selän muotojen mukaan. Panssarin istuvuutta selkää vasten parantaa liivin sisäpuolelle piiloon jäävä säädettävä vyö. Pikkujutuilla on vaikutusta!

Ja liivin mihano-kangas on sitten oma lukunsa! Se on todella miellyttävän tuntuista, superjoustavaa kangasta mikä hengittää hyvin ja kuivuu nopeasti.

XS/S-koko on hyvä kun käytät noin 36/38-kokoisia vaatteita. Tämä on kyllä helpon tuntuinen malli päällä!

S/M-koko on tosi kiva jos käytät 38- tai 40-kokoisia vaatteita.

Lisätiedot

koko