Turvaliivi Swing P19 BETA 3

149.00

BETA 3 -luokiteltu turvaliivi Swing P19

Swing P19 on sama turvaliivimalli kuin lasten P19. Tämä Swing turvaliivi on suojaa koko kehon ympäri ja siinä on hyvät pituus-ja leveyssäädöt. Materiaali on joka puolella kehoa lämmöstä muotoutuvaa materiaalia.

Swing P19 turvaliivi materiaalit

Ratsastus on laji missä kehon täytyy reagoida nopeasti erilaisiin liikkeisiin ja siksi on hyvä että liivi istuu ja vaikuttaa kehon liikkeisiin mahdollisimman vähän. Tämä turvaliivi on valmistettu paksusta, muotoutuvasta foamista mikä vaimentaa tehokkaasti iskuja ja vähentää selän vääntymistä putoamistilanteessa. Foami reagoi lämpöön; mitä lämpimämmässä turvaliivi on, sen pehmeämmäksi ja muotoutuvammaksi se muuttuu.

Etuosaa voi säätää olkapäillä olevien tarrojen ansiosta. Ympärysmittaa säädetään neljästä tarrasäädöstä.

Swing P19 on keveytensä vuoksi varsin helpon tuntuinen päällä. Swing-turvaliivi on BETA 3 luokiteltu malli mikä noudattaa CE EN13158:2018 standardia.

Miten turvaliivi huolletaan?

Ratsastusturvaliivi joutuu aikamoisen lian keskelle tallilla ollessa. Pyyhi likaantunut pintakangas kostealla sienellä tai pyyhkeellä. Asettele liivi kuivamaan tasolle hyvin ilmastoituun paikkaan.

Tarrat voi puhdistaa esimerkiksi karstalla.

Älä kuivaa liiviä kuumassa, esimerkiksi saunassa vaan ainoastaan huoneenlämmössä.

Talvella turvaliivi kannattaa säilyttää huoneenlämmössä jotta se on kiva pukea päälle.

 

 

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Mistä tiedän, että ympärisuojaava turvaliivi on oikean kokoinen?

BETA 3 luokiteltu turvaliivi tulee istua tukevan tuntuisesti kehon ympärille. Selkäosa riittää hyvin ristiselkään mutta ei ulotu häntäluuhun saakka. Turvaliivin selkäosa saa olla niin pitkä kuin mahdollista kunhan se ei vaan ratsastaessa osu satulan takakaareen. Tämä turvaliivimalli suojaa myös lapaluut, solisluut ja kylkiluut. Ympärisuojaava malli tulee ulottua hyvin kiinni ja tarroissa riittää vähän säätövaraa leveämpään tai kapeampaan suuntaan. Tarrasäädöissä on punaiset osiot mitkä eivät saisi tulla näkyviin; silloin tiedät, että tarraosaa on riittävästi kiinni. Turvaliivin etuosa ulottuu mahaan mutta ei eteenpän kumartuessa paina lonkkia. Ja huom! koska liivi on BETA 3-luokiteltu, se on tehty paksuista foamipaloista eikä muotoudu kehoon kiinni samalla tavalla kuin P07 (level 2) missä sivut ja etuosa ovat ohuempaa memoryfoamia. Paksumpi materiaali jää aina vähän ”irti”

BETA 3-luokiteltu turvaliivi on hyvä kun harrastat maastoilua tai hyppäämista ja haluat hyvin vaimentavan liivin. Tämä malli sopii myös kenttäratsastukseen.

Jos käytät yleensä esim 38-40 vaatteita kannattaa tästä mallista valita S-koko. S-koossa vetoketjun pituus on 29cm ja panelin mitta 31cm. Selkämitta on 50cm.

Naisten S-koko on myymälässä hetitoimituksessa. Muiden toimitusaika nyt noin 8-10 päivää

 

Lisätiedot

koko

, ,