Turvaliivi lasten Swing P19

129.00

Turvaliivi lasten Swing P19

129.00

Lasten ratsastus turvaliivi Swing P19

Lasten turvaliivi Swing P19 on sama turvaliivimalli kuin aikuisten P19. Tämä Swing turvaliivi on suojaa koko kehon ympäri ja siinä on hyvät pituus-ja leveyssäädöt.

Swing P19 turvaliivi materiaalit

Lasten turvaliivi on valmistettu samoista materiaaleista kuin aikuisten turvaliivit. Ratsastus on laji missä kehon täytyy reagoida nopeasti erilaisiin liikkeisiin ja siksi on hyvä että liivi istuu ja vaikuttaa kehon liikkeisiin mahdollisimman vähän. Lasten turvaliivi on valmistettu paksusta, muotoutuvasta foamista mikä vaimentaa tehokkaasti iskuja ja vähentää selän vääntymistä putoamistilanteessa. Foami reagoi lämpöön; mitä lämpimämmässä turvaliivi on, sen pehmeämmäksi ja muotoutuvammaksi se muuttuu.

Etuosaa voi säätää olkapäillä olevien tarrojen ansiosta. Ympärysmittaa säädetään neljästä tarrasäädöstä.

Swing P19 on helpon tuntuinen päällä sillä se on niin kevyt.

Swing-turvaliivi on BETA 3 luokiteltu malli mikä noudattaa CE EN13158:2018 standardia.

Miten lasten turvaliivi huolletaan?

Lasten turvaliivi joutuu aikamoisen lian keskelle tallilla ollessa. Usein lapset heittävät liivin tallin lattialle ratsastuksen jälkeen ja siksi on hyvä, että turvaliiviä voi pestä. Pyyhi likaantunut pintakangas kostealla sienellä tai pyyhkeellä. Asettele liivi kuivamaan tasolle hyvin ilmastoituun paikkaan. Tarrat voi puhdistaa esimerkiksi karstalla. Älä kuivaa liiviä kuumassa, esimerkiksi saunassa vaan ainoastaan huoneenlämmössä.

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mistä tiedän, että lasten turvaliivi on oikean kokoinen?

Lasten turvaliivi tulee istua tukevan tuntuisesti kehon ympärille. Selkäosa riittää hyvin ristiselkään mutta ei ulotu häntäluuhun saakka. Turvaliivin selkäosa saa olla niin pitkä kuin mahdollista kun ei vaan ratsastaessa osu satulan takakaareen. Tämä turvaliivimalli suojaa myös lapaluut, solisluut ja kylkiluut. Ympärisuojaava malli tulee ulottua hyvin kiinni ja tarroissa riittää vähän säätövaraa leveämpään tai kapeampaan suuntaan. Tarrasäädöissä on punaiset osiot mitkä eivät saisi tulla näkyviin; silloin tiedät, että tarraosaa on riittävästi kiinni. Turvaliivin etuosa ulottuu mahaan mutta ei eteenpän kumartuessa paina lonkkia.

Myymälässä on nyt lasten M-koko mikä on ollut kiva esimerkiksi alakouluikäisille (noin 1-3 luokkalaiset). M-koossa vetoketju on 24cm ja selkämitta 46cm.

 

 

 

Lisätiedot

koko