Turvaliivi lasten Swing P07

99.95

Lasten ratsastus turvaliivi Swing P07

Lasten turvaliivi Swing P07 on sama turvaliivimalli kuin aikuisten P07. Tämä Swing turvaliivi on suojaa koko kehon ympäri vaikka siinä varsinaisesti keskitytään selkärangan suojaamiseen.

Swing P07 turvaliivi materiaalit

Lasten turvaliivi on valmistettu samoista materiaaleista kuin aikuisten turvaliivit. Ratsastus on laji missä kehon täytyy reagoida nopeasti erilaisiin liikkeisiin ja siksi on hyvä ettei turvaliivi rajoita kehon liikettä. Lasten turvaliivi on valmistettu paksusta selkäpanssarista mikä vaimentaa tehokkaasti iskuja ja vähentää selän vääntymistä putoamistilanteessa. PVC-materiaali on kehonlämmöstä muotoutuvaa. Mitä lämpimämmässä liivi on, sen pehmeämmäksi ja muotoutuvammaksi se muuttuu.

Turvaliivin etuosassa on memoryfoam-materiaalia mikä muotoutuu ratsastajan kehon ympärille. Ohuempi materiaali mahdollistaa ratsastajan myötäämisen ja eteenpäin nojaamisen esimerkiksi kevyttä istuntaa ja hyppäämistä opeteltaessa.

Swing P07 on helpon tuntuinen päällä sillä se on niin kevyt ja pehmeä.

Swing-turvaliivi noudattaa CE EN1621-2:2014 standardia.

Miten lasten turvaliivi huolletaan?

Lasten turvaliivi joutuu aikamoisen lian keskelle tallilla ollessa. Usein lapset heittävät liivin tallin lattialle ratsastuksen jälkeen ja siksi on hyvä, että turvaliiviä voi pestä. Selkäpanssarin saa pujotettua pois pesun ajaksi. Panelit voi huuhtoa ja kuivata. Turvaliivin kankaan ja siinä kiinni olevat ohuemmat etu-ja sivupalat voi pestä koneessa 30 asteessa.

Asettele liivi kuivamaan tasolle hyvin ilmastoituun paikkaan. Tarrat voi puhdistaa esimerkiksi karstalla. Älä kuivaa liiviä kuumassa, esimerkiksi saunassa vaan ainoastaan huoneenlämmössä

Myymälässä on lasten pienin koko xs. Kaikkien muiden kokojen toimitukset heinäkuun puolella

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Mistä tiedän, että lasten turvaliivi on oikean kokoinen?

Lasten turvaliivi tulee istua tukevan tuntuisesti kehon ympärille. Selkäpanssari asettuu ristiselkään mutta ei ulotu häntäluuhun saakka. Panssari suojaa myös lapaluut. Ympärituleva etuosa riittää hyvin kiinni ja tarroissa riittää vähän säätövaraa leveämpään tai kapeampaan suuntaan. Etuosa ulottuu mahaan ja lonkkaluihin.

Lasten turvaliivi S-koossa on 37cm pitkä. Panssarin leveys leveimmältä kohdalta on 19cm. Rinnanympärys on noin 52 cm->

Turvaliivi lasten Swing P07 on M-koossa noin 40 cm pitkä selkäpanssarista. Panssarin leveys lapaluiden kohdalta on 20cm ja ristiselän kohdalta 15cm. Ympärysmitta säätyy paljon mutta karkeana arviona rinnanympärys on 54 cm ->

Lasten L-koossa on selkäpanssarin pituus 45cm.Selkäpanssaria voi taivuttaa oman selän muotoon ja lämmetessä se toki alkaa muotoutua itsestäänkin.Rinnanympärysmitta on pienimmilleen säädettynä noin 65-66cm ja suurimmallaan jopa yli 80cm (venytettynä max 85cm) eli tässä liivimallissa on tosi paljon kasvunvaraa tai alle laitettavien vaatteiden lisäys-/vähentämisvaraa.

Lasten XL-koossa selkäpanssarin pituus on 47cm ja sen leveys lapaluiden kohdalta (eli leveimmältä kohdalta) on 23cm. Etuosan pituus topatusta kohdasta (eli solisluun yläpuolelta alimman kylkiluun alapuolelle) on 41cm. Liivin ympärysmitta rinnankohdalla on noin 72cm ja sivussa olevien tarrakiinnitysten ansiosta säätövaraa on kymmenisen senttiä. Minä 38 kokoa käyttävänä saisin liivin päälleni kun sivut on säädetty suurimmilleen mutta selkäpanssari on liian lyhyt. Käyttäjän pituus tähän lasten isoimpaan kokoon on noin 150-160cm.

Vilman päällä on kuvissa lasten M-koko. Noin 140cm mittaisella Vilmalla selkämitta on noin 37-38cm.

 

 

Lisätiedot

koko