Turparemmi kaksiosainen pullback s-line

45.00

Pullback turparemmi on kaksiosainen, pehmustettu ja siro malli. Kaksiosaisen turparemmin yläosa on pullback-kiinnityksenä. Turparemmin alaosan voi ottaa pois jos hevonen tykkää ennemmin olla ilman sitä. Tämä pullback-malli sopii useimpiin suitsiin joten voit fiksata sen avulla jo olemassa olevia suitsia paremmiksi. Pituussäätö on molemmilta puolilta.

Italialainen nahka on pehmeää ja kulutuskestävää. Turparemmissä käytetyt soljet ovat ruostumatonta terästä.

Mitoitus on normaalia eli full-koko sopii hevosille joilla yleensäkin on full-koon suitset.

Tällä nahalla oleva malli on saatavana cob-ja full-kokoina. Värivaihtoehtona on musta.

Tämän mallin varastotoimitukset tulevat noin 8-10 päivässä.

 

Poista

Kuvaus

Pullback turparemmi muotoiltuna on hyvin pehmustettu. Turparemmi on normaalia mitoitusta eli full-koko sopii yleensä hevosille joilla käytetään suitsissa ja riimuissa full-kokoa.

Tässä turparemmissä on italialainen kulutuskestävä pehmeä nahka. Pullback turparemmi on aiemminkin ollut mukavan tuntuinen hyvän toppauksen ansiosta mutta nyt tässä uudessa mallissa on vielä parempi muotoilu. Ja molemmin puolin oleva pituussäätö on kyllä hyvä juttu. Ne on ne pikkuasiat millä on merkitystä kun varusteita säädetään mahdollisimman sopivaksi.

Vaikka turpis on aika siron näköinen niin se on silti tukeva ja sen verran leveä, että kuonon päälle tuleva paine jakautuu leveämmälle alalle kuonoa vasten. On se tärkeää miltä varusteet saadaan tuntumaan hevoselle!

Lisätiedot

koko

,