Ale!

Toppatakki HV Polo Chrissy berry

99.00

Berry -värinen toppatakki on HV Polon talvimalliston uutuus

HV Polo Chrissy on lämmin ja superkevyt toppatakki

Dark berry toppatakki tuntuu untuvaiselle mutta on helposti koneessa pestävää polyesterikuitua.

Ratsastustoppatakki on suorahko, tilava malli minkä voi halutessa kuroa kapeammaksi vyötäröltä. Löydät säädön takin sisäpuolelta. Aika pätevä ratkaisu; näin takki sopii useamman malliselle käyttäjälle ja tarvittaessa saat alle enemmän vaatetta.

Toppatakin hihat ovat pitkät ja niissä on lycraiset tuulilukot (ilman peukalolenkkiä vaikka se on kuvan mallissa) mitkä menevät tarvittaessa hanskan sisäpuolelle. Koska tämä on pidempi malli niin on tosi hyvä, että vetoketju aukeaa alhaalta.

Hupun saa selkään kiinni mutta sen voi myös ottaa pois.

Mitoitus on normaalia eli jos yleensä käytät 38-kokoisia yläosia ja haluat takin mihin mahtuu ohut fleece alle, voi valita tästä M-koon

S-koossa rinnanympärys on noin 80cm ja vyötärö noin 76cm. Hihan sisäsivun pituus on 49cm ja selkämitta 68cm

M-koossa rinnanympärys on noin 85cm ja vyötärö 80cm. Hihan sisäsivu on 49cm ja selkämitta 69cm.

L-koossa rinnanympärys on 90cm ja vyötärö 84cm.

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Myymälän takit lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä

 

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

HV Polo toppatakin täyte on untuvan tuntuista ilmaa hyvin sitovaa kuitua. Takin pintamateriaalit hylkivät tuulta ja kosteutta. Sisäpuolella on liukas vuorikangas joten takki on helppo pukea vaikkapa neuleen kanssa.

Tällaisen takin kanssa pärjää syksyllä ja keväällä ohuemmalla paidalla. Talvella sitten puetaan alle paksumpaa ja lämpimämpää yläosaa. Tätä Chrissy -takki sanotaan ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetuksi toppikseksi ja kyllä se sitä oikeastaan onkin. Toivon kyllä, että meillä on jossain vaiheessa kesällä niin lämmin ettei tätä tarvita.

HV Polon vaatteet ovat kivoja siinäkin mielessä kiva, että niitä käyttää kaikessa arkielämässä. Tämä kauden uutuusväri berry on kyllä kiva!

 

Lisätiedot

koko

,