Ale!

Topparatsastushousu Emite

99.50

Topparatsastushousu on 50g:n täytteellä

Emite topparatsastushousu on vedenpitävällä kankaalla

Topparatsastushousussa on joustava vyötärö ja siinä lisäksi tarrasäädöt. Housun pintakangas on veden- ja tuulenpitävää (vesipilariarvo 10000). Saumat on teipattu. Joten ihan sama sataako vettä, räntää vai lunta niin näillä heppailet huoletta!

Housussa on 50g:n vanutäyte ja liukas vuorikangas. 50g voi äkkiseltään tuntua ajatuksena jotenkin “vähälle” Housu on kuitenkin lämmin sillä sen pintakangas blokkaa tuulen ja kosteuden tehokkaasti. Kun keho tuottaa lämpöä niin tämä täyte on ihan riittävä. Minulla housujen kanssa mahtuu paksut legginssit joten tarkenen kovemmillakin pakkasilla. On kiva, kun näillä on helppo liikkua!!! Tuota helppoa fiilistä edesauttaa se, että kangas (polyesteri/elastan -sekoite) joustaa hieman.

Toppahousuissa on myös vähän grippiä jotta satulassa pysyy paremmin silloin kun hepat meinaa olla pakkasesta pörhäkkänä.

Emite topparatsastushousu on istuva malli

Wahlstenin Emite -housu on istuva ja helposti päälle sujautettava malli. Vyötärö istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten. Malli on hämmästyttävän hyvin istuva sillä se pysyi testikäytössä hyvin päällä vaikka vyötärö oli vähän väljä. Housut jalassa sai puuhastella huoletta, eikä tullut sellainen olo, että niitä pitäisi kiskoa ylöspäin.

Millaista mitoitusta toppahousut ovat?

Ratsastustoppahousun mitoitus on ns. normaalia. Minä käytän yleensä kokoa 38 ja tässä housussa koko on 38/M. Lahje on minulle hieman pitkä mutta kapeana lahkeena pieni liikapituus ei näköjään haittaa.

Vyötärön ja lantion mittoja löydät kokotaulukko-kuvasta

Koossa 38 vyötärö on 75cm ja venytettynä 85cm. Lantio on noin 85cm ja lahkeen sisäsivun pituus 83

Koossa 42 on vyötärön ympärys on 80cm ja venytettynä 90cm. Lantio on noin 95cm ja lahkeen sisäsivun pituus 84cm

Esimerkiksi koossa 46 vyötärö on ilman venytystä 98cm ja venytettynä 108cm

Topparatsastushousun pesu

Topparatsastushousu pestään nurinpäin käännettynä hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Housujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Myymälässä on hetitoimituksessa koko 42 mikä on nyt alessa!

 

 

 

 

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Topparatsastushousu Emite on Wahlstenin uutuus.

Emite topparatsastushousu on kivan tuntuinen päällä

Tämä housu on kyllä yhtä hyvin onnistunut malli kuin aiempi softshell. Emite-toppahousut jalassa on tottakai kiva ratsastaa mutta näitä on kiva käyttää myös tallihommissa. Ja siellä jos missä tulee huomaamatta käveltyä ja kyykittyä todella paljon.

Lahkeen alaosan vetoketju ja kengän alle tuleva lenkki ovat fiksut. Ja fiksua on tietty tuo kumigrippi lahkeen sisäsyrjässä. Tuollaiset “lumilukot” ovat tosi hyvät myös tallihommissa -lahkeensisässä on vähemmän heinää ja kuivikkeita.

Toppahousujen malli on hyvin istuva ja joustavan kankaan ansiosta housu on mukavan tuntuinen päällä.

Tätä voi kyllä suositella!

 

Lisätiedot

koko